MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAinaa wrote:kochana, ja pragnęłam ciąży naturalnej przez ponad 4 lata, upierałam sie przy niej, IUI nie wychodziły, czas uciekał, dzis jestem po 4ivf i żałuje, ze do IVF wcześniej nie podeszłam, bo miałabym komórki lepszej jakości. Nie bede Ciebie namawiać bo IVF to ważna decyzja i mega koszty, choc sam zabieg i procedura to pikus, a w medarcie taki komfort ze hohoho, po prostu musisz wiedzieć, czy sa szanse na inne dzialania. A co u Was jest problemem i ile macie lat, bo to jest bardzo istotne?
-
nick nieaktualny
-
Ainaa, wydaje mi się, że nie można przez te pierwsze dni - wszelkie skurcze są po transferze raczej niewskazane.
Baja, a od dawna masz tę torbiel? U mnie się pojawiła dwa cykle temu i od razu dostałam tabletki antykoncepcyjne żeby się wchlonela.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 19:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygochu wrote:Ainaa, wydaje mi się, że nie można przez te pierwsze dni - wszelkie skurcze są po transferze raczej niewskazane.
Baja, a od dawna masz tę torbiel? U mnie się pojawiła dwa cykle temu i od razu dostałam tabletki antykoncepcyjne żeby się wchlonela. -
Ainaa, martwieniem się na pewno nie pomożesz, a możesz nawet bardziej zaszkodzić. Stało się - nic już na to nie poradzisz. (Nawiasem mówiąc, to piękne, że Was tak porwało. Mnie przy tych procedurach, bolących jajnikach itd., to ostatnia rzecz, która przychodzi mi do głowy ). Teraz skupiaj się na pozytywnym myśleniu i na tej części artykułu w której piszą o pozytywnym wpływie nasienia na ciążę. Będzie dobrze!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 06:56
-
Baja, u nas też około 9 tysięcy. Pamiętam jak na jednej z pierwszych wizyt pani doktor nam dokładnie rozpisała koszty i na tej kartce było 8400 zł. Pytanie jeszcze jak to będzie wyglądało z refundacja leków po czerwcu - ta kwestia może wpłynąć na ogólny koszt.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAinaa musi sie udac!
Ja dzwonilam do Medartu jak wyglada sytuacja z wizytami z terminami i wychodzi ze nie jest zle na czerwca sie umowie jak juz bede po @ tylko nie wiem czy dr.Żak czy ta druga pani
A jeszcze jedno pytanie mialyscie iui w Medarcie ?jakie koszty?i czy sie udalo -
Ainaa, myślę, że zarodek da radę - na pewno czuje, że jest bardzo kochany Przepraszam, ale same głupoty mi się cisną do głowy
Baja, u nas ze względu na słabe parametry M nie było niestety mowy o iui - od razu podchodziliśmy do IVF.
Ja jestem u pani doktor i mogę ją z czystym sumieniem polecać. -
Czytałam milenium - świetne książki Ostatnio nawet tę najnowszą cześć, już nie Stiega.
Julajka, jakie? Ja jestem nałogowcem
Ainaa, brak objawów, to też objaw
Ja dzisiaj ostatnia tabletka i czekam na @.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 10:26