MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
punkcja 2000
transfer 4000
anestezjolog (przy punkcji) 400
mrożenie zarodków 1500 (w dniu transferu)
Do tego każda wizyta 150 (monitoring)
dłuższa wizyta 250
Plus leki do stymulacji i badania krwi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 20:05
-
p. Iza mi wczoraj mówiła, że jak wiadomo, że transferu nie będzie to sama punkcja 2000 ale kasują od razu też za transfer czyli te 6000, nie wiem ile w tym jest za hodowle. A później crio w razie czego to 2000?
Ale możesz mieć rację, że chodziło jej o samą punkcję, że 2000, nie było w tym hodowliWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 20:41
-
nick nieaktualnyNie, punkcja 2 tys a hodowla i transfer 4 tys chociaż w przypadku pierwszego podejścia i tak zapłacisz 6 tys od razu, bo ja w częściach płaciłam z powodu moich przygód z zarodkami, gdzie nie było wiadomo, czy będę miała co transferować z tym, że masz wszystkie bajery (czytaj IMSI, klej i nacięcie otoczki przy mrozakach-jeśli konieczne) w cenie.
Anakonda jak objawia się ta alergia? Bo ja też pierwszy raz w życiu wcinam orzechy brazylijskie i teraz mnie zmartwiłaś... -
To niefajnie z tą alergią na orzechy brazylijskie mają dużo selenu i po nich miałam piękne endo co przetestowałam już przed pierwszą ciążą. Jadłam pełną garść dziennie i 10 moreli suszonych bez konserwantów. To było po czasach kiedy wspaniła gin endo z Polnej (mam nadzieję, że to nie ta od Magedu...) zrujnowała moje endometrium nieumiejętną stymulacją...
-
nick nieaktualny
-
Mamy jutro inseminacje. @ duże pęcherzyki i jeden mniejszy. Wczoraj ovitrelle jutro na 9 mamy sie stawić. Może tym razem sie uda.
Ainaa lubi tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka