Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną MedArt Poznań
Odpowiedz

MedArt Poznań

Oceń ten wątek:
  • XXX89 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saimi wrote:
    Dzięki. Pani Dr też odpisała, że 2 dc cyklu badania i USG jeśli chcemy transfer :) musze przeliczyć czy zaczynać w sierpniu czy we wrześniu. Ogólnie u mnie zero przygotowań, nawet suplementów regularnie nie biorę teraz ..
    Ale wyniki biopsji nagle dobre i Endo rośnie mi po porodzie dobrze. Hmm..
    We wrześniu miałam transfer, z którego mam moja córeczkę więc może teraz też wrzesień byłby szczęśliwy.

I zacznij już brać suplementy regularnie, bo to bardzo ważne ☺️ ja póki co biorę wszystko co Dr zlecił, ciekawe kiedy bd odstawiał coś…

Saimi lubi tę wiadomość

Starania od (2016r.)
    2018r. Ciąża naturalna - puste jajeczko :(

➡️MedArt - luty 22’
    👩🏽 33l. 2022’
    Mięśniaki macicy SS, polip
    Niedoczynność tarczycy,
    Hiperprolaktynemia,
    Pai1 4G - hetero,
    Mthfr 1298A>C - hetero,
    Amh - 2,60
    Niedrożny prawy jajowód.

➡️MedArt - czerwiec 24’ przygotowania do IVF🙏🏽
    👨🏽 42l.
    07.24’ - 15mln/17%RP/morf.0,5%/
    frag. 41%.

👩🏽 35l.
    Amh - 2,33
    10.06.24’- Cytologia, posiewy✅
    12.07- Usg 3d, piersi ✅
    05.09 - Biopsja endo- stan zapalny (+3) 🙄🥺 Levox/Tinidazolum
    9.12 - Start stymulacja - protokół krótki - Gonal f/ Orgalutran /Ovitrelle
    19.12 - Punkcja -> 8🥚-> 5 prawidłowo zapłodnionych -> 2❄️❄️ 5AA, 3BB -> oba prawidłowe😍🥳
    21.12 - biopsja(+3) Amoksiklav/Unidox
    28.04.25’ -biopsja (+3) 😭 - Tarivid/ Metronidazol.
    01-05.26’ - kuracja probiotykami(+2)
    22.07.26’ - FET PGT-A❄️5.1.1 -🙏🏽🥹
    7dpt - 81mlU, prog -18,80ng
    9dpt. - 236mlU, tsh-1,98ml
    13dpt -
  • Saimi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po pierwszych betach miałam zmniejszony progesteron bo miałam bardzo wysoki. Resztę jakiś zmian w 13 tyg po prenatalnych. Strasznie się tego bałam. I niestety w 22 tyg musiałam wrócić do zastrzyków i większej ilości proga znów.

Czy nadal jest taki problem z zakupem prolutexu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 22:28

1 ivf i A na świecie ❤️🥰💓
    Czy będzie kolejny cud?

age.png
‹‹ 3213 3214 3215 3216 3217
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ