MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, wiem, że temat się tu pojawiał, ale nie byłam jeszcze na zaawansowanym etapie, więc tego nie zapamiętywałam, a szukanie wstecz w tych wszystkich postach będzie czasochłonne
Jakie igły kupić do Prolutexu? Pamiętam, że pisałyście o insulinówkach, ale chyba wolę nie bawić się w przelewanie. Jak dobrze kojarzę na każdy zastrzyk będę potrzebować 1 strzykawkę i 2 igły, więc powstaje pytanie: jakiej pojemności strzykawki i jakiej grubości obie igły? Podpowiedzcie proszę -
gabrysia111 wrote:Dziewczyny, wiem, że temat się tu pojawiał, ale nie byłam jeszcze na zaawansowanym etapie, więc tego nie zapamiętywałam, a szukanie wstecz w tych wszystkich postach będzie czasochłonne
Jakie igły kupić do Prolutexu? Pamiętam, że pisałyście o insulinówkach, ale chyba wolę nie bawić się w przelewanie. Jak dobrze kojarzę na każdy zastrzyk będę potrzebować 1 strzykawkę i 2 igły, więc powstaje pytanie: jakiej pojemności strzykawki i jakiej grubości obie igły? Podpowiedzcie proszęStarania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc
3 IUI
03.2016 I procedura krótki protokół ICSI
05.2016 II procedura krótki protokół ICSI
Zmiana kliniki MedArt
09.2016 długi protokół 21.09 punkcja mamy 3 zarodki
29.11.2016 crio 4AA cb
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
08.2018 IV IVF cykl naturalny transfer 17.08 7tc
V IVF grudzień 6 zarodków 4 prawidłowe genetycznie
10.04. 2019transfer
24.11 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
url=https://www.tickerfactory.com][/url] -
Ja kupowałam strzykawki jak najmniejsze (2ml). Do pobrania Prolutexu igły grube zielone, a do podania jak najcieńsze, to były chyba brązowe, albo szare.
W ulotce Prolutexu sa symbole tych igieł, ale te najcieńsze trudno dostac, ja nigdy ich nie dostałam.
A powiedz, skoro odkładacie ET to bedziesz brac progesteron? U nas, jak okazało sie ze zadba komórka sie nie zapłodniła dr kazał nie brac progesteronu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 07:00
Aina -
Insulinowka jest za mała. Nie wchodzi całość i ciężko się nabiera. Ja mam strzykawki 2ml i igły do nabierają 0,5 żółta i 0,4 szara do wstrzykiwan.
Alberta u Kormana. Powiedział, że mam PCOS mimo, że wyniki moich badan absolutnie na to nie wskazują i że moja błona jest dobra! 6mm w 2 fazie cyklu. Jakiś żart przepisał mi lamette i zalecił jeden monitoring. Jeden... i to u niego w Szamotułach bo w ivicie jest 1 czy 2 w tyg. Był bardzo miły i jako człowiek sympatyczny ale nie wzbudził mojego zaufania.
A ja już dziś dostałam okres. 1 dzień bez prolutexu, szybko co? W piątek wizyta -
Dzięki za podpowiedzi, będę szukać
Ainaa wrote:A powiedz, skoro odkładacie ET to bedziesz brac progesteron? U nas, jak okazało sie ze zadba komórka sie nie zapłodniła dr kazał nie brac progesteronu. -
Noi niestety 2 iui nieudana Startujemy z trzecią. Czwartej juz chyba nie będzie nie ma sensu chociaż pani dr chce 4 żeby wykorzystać te 3 cykle po łyżeczkowaniu... Jak 3 iui się nie uda odpoczywamy do lipca do ślubu i startujemy z ivf. Więc muszę was dokładniej poczytać i pouczyć co do czego
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Lady_E przykro mi Oby trzecia była szczęśliwa i ominęło Was in vitro!!!
Skomplikowane rzeczy piszecie o tym Prolutexie. Muszę sobie zapamiętać,że było to na stronie 356, to potem się cofnę do tego. Czy prolutex jest jeszcze gorszy do wstrzykiwania niż Clexane??👧 2017 ❤ 👶 2021
-
antonna wrote:Lady_E przykro mi Oby trzecia była szczęśliwa i ominęło Was in vitro!!!
Skomplikowane rzeczy piszecie o tym Prolutexie. Muszę sobie zapamiętać,że było to na stronie 356, to potem się cofnę do tego. Czy prolutex jest jeszcze gorszy do wstrzykiwania niż Clexane??