MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Gabrysia to jest dzienna porcja białka.
LadyE jeśli to była tylko jednorazowa wizyta w zastępstwie Pani dr to bym się jej poradziła. Ale jeśli chodzisz teraz do niego to sama nie wiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 19:38
gabrysia111 lubi tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Juz wszystko wiem. Pani dr tez sie nie spodobały wyniki. Mam brac w tym cyklu anty. I zbadac krew w kierunku celiaklii. Brać sumiennie glucophage. I przyjechac w nastepnym cyklu. Moze to i dobrze odpoczniemy ten miesiac przynajmniej... zajme sie ślubem na spokojnie.
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Ainaa wrote:Gabi, ale obrodziłas gratuluje. Moje kciuki masz. Dzis bedzie pierwsze info o zapłodnionych komórkach, ale chyba Ty musisz napisać do dr.
-
Gabrysia i bardzo dużo pij. To też dużo daje. Mi dr kazała 1,5 l izotoników i 1l wody, ale ja piłam jeszcze dodatkowy litr. Miałam ryzyko bo obwody rosły i ból był ale bialko plus woda pomogły. Białka jadłam po punkcji tak 1,5g na 1kg
gabrysia111 lubi tę wiadomość
-
Gabi gratulacje oby przetrwały do 5 doby
Ja dziś czytałam moje notatki z przygotowań do punkcji i transferu i zapomniałam już, ze podczas transferu Dr Ż i Pani biolog trzymali kciuki pomiędzy czynnościami. Ja tego nie widziałam ale mąż widział bo siedział tuż obok
Życzę, żeby za wasze maluchy też trzymali kciuki i żeby zostały z wami!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 11:31
gabrysia111, LOLA123 lubią tę wiadomość
21.09.16 Beta 87- 8dpt
21.01.16 Aniołek 9 tc
-
Gabi trzeba uzupelniac bialko, bo jego poziom we krwi spada w przypadku hiperki, wiec jak zwiekszysz podaz bialka to przeciwdzialasz hiperce.
No i gratuluje szesciu zaplodnionych komorek :* ile bylo dojrzalych?gabrysia111 lubi tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
nick nieaktualny
-
Bierzecie acard przez cały cykl czy dopiero po transferze? Myślicie, że może mi od tego lecieć krew z nosa? Może nie lecieć ale jak wydmuchuje to kilka strupkow od paru dni.
Pomiędzy procedurami trzeba coś odczekać? Jeśli to Crio będzie nieudane to mogę przejść od razu do stymulacji czy to jajniki potrzebują dluzszego czasu na odpoczynek? -
MalaHD wrote:Bierzecie acard przez cały cykl czy dopiero po transferze? Myślicie, że może mi od tego lecieć krew z nosa? Może nie lecieć ale jak wydmuchuje to kilka strupkow od paru dni.
Pomiędzy procedurami trzeba coś odczekać? Jeśli to Crio będzie nieudane to mogę przejść od razu do stymulacji czy to jajniki potrzebują dluzszego czasu na odpoczynek?
Co do acardu to kicia napisała już i to moze byc jego winaStarania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url] -
Dziewczyny, czy napoje wysokoelektrolitowe mogę zastąpić wodą wysoko zmineralizowaną + np. sok pomidorowy? Te izotoniki są słodkie, niedobrze mi po całym dniu sączenia i przez nie wody nie piję, bo już nie mam gdzie jej wcisnąć. Żołądek pełny płynów i nawet na jedzenie nie mam ochoty, a gdzie tu wciskać to białko