MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
MalaHD wrote:Kurcze ja jakoś sobie nie wyobrażam siebie na BG. Mój mąż odżywia się pieczywem, pizza i makaronem i nie wiem kiedy miałabym sobie sama gotować jak pracuje do 18
Mysza to niezle przeboje. Mnie też wkurza to czekanie po godzinę na umówiona wizytę czy to, że nie da się do dr dodzwonić ale zawsze odpisuje na moje smsyStarania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url] -
kiciakocia wrote:Mała dałabyś radę. Wszystko jest kwestią motywacji i samozaparcia ja po porodzie planuję wrócić do glutenu na kilka miesięcy i zrobić gastroskopię z biopsją kosmków aby raz na zawsze wiedzieć czy mam celiakię czy nie
A ja już nie planuje wracać do glutenu może nie będę trzymać diety tak restrykcyjnie bo czasem mam ochotę na pączka albo ciastko francuskie ale mi np minęła bezsenność i depresja po przejściu na dietę. -
Mysza współczuję tego czekania w gotowości na SMS, domyślam się jak takie coś może być wkurzające. Ja raz tylko czekałam 30 min, aż odpisze czy mam robić zastrzyk, czy nie i ten sms wstrzymywał mnie od pójścia spać, ale o 23 sama z siebie odpisała i mogłam iść spać👧 2017 ❤ 👶 2021
-
MalaHD wrote:A powiedzcie jakie badania w tym kierunku należałoby zrobić? Mi wyszedł jeden gen pozytywny
Dzdzownica ja dobrze pamiętam, że ty dopiero miesiąc jesteś na bg?
Już ponad bo od świąt. Ale ja zawsze jadłam mało chleba a makaronu prawie wcale. A i tak źle na mnie Gluten działał.
Jak masz wynik genu to robisz przeciwciała. Jeśli nie wyjdą to i tak na dietę i możesz dalej działać. A jeśli wyjdą przeciwciała to mi dr mówił że trzeba będzie poczekać ok 6 miesięcy na kolejny transfer. -
antonna wrote:Mysza współczuję tego czekania w gotowości na SMS, domyślam się jak takie coś może być wkurzające. Ja raz tylko czekałam 30 min, aż odpisze czy mam robić zastrzyk, czy nie i ten sms wstrzymywał mnie od pójścia spać, ale o 23 sama z siebie odpisała i mogłam iść spać
Antonna Dzięki za zrozumienie, nie chciałam być upier***wa ale to było dla mnie baaardzo ważne. Mam nadzieję, że już nie będzie takich sytuacji.
kiciakocia A Ty nadal masz w zaleceniach odpoczywanie czy już możesz śmigać?
Wszystkie dziewczyny na diecie BG podziwiam ze pracę jaką wkładają w przygotowywanie posiłków i wybieranie produktów.
-
Mysza obyśmy my też nie przechodziły na bg...
Jak mi znów się nie uda to drugą procedurę też spróbuję na BG. Wczoraj cały dzień ryczałam, od samego rana, w poczekalni w urzędzie, nawet smarkałam pani przy okienku, pojechałam na siłownie ryczałam w aucie, nie mogłam się zebrać żeby wyjść a potem jeszcze wyłam na bieżni. Jestem w fatalnym stanie emocjonalnym, czuje się jak wariatka.
Dziś przyszła apteka, ja łyknęłam bez problemu ten medargin Do tego mam jeszcze witamine D, E i B complex i kwas foliowy to już od dawna. Coś jeszcze warto ćpać? -
Ale tu się dzieje. Trzymam kciuki za kazda procedurę.
Gabi piekne zarodki. Clexane rób z dała od pępka, aby nie trafić w mięsień, wówczas sa duże siniaki, chyba ze jakieś duże naczynie. Ja po całej ciazy mam juz taka wprawę, ze kto widzi moj brzuch nie wierzy, ze biorę Clexane, nie mam żadnego śladu.
Ciekawa sprawa z ta dieta bg, czemu w klinice aż taki nacisk.
My na ostatnich juz nogach, moze do końca tygodnia sie rozpakujemy.MalaHD, dżdżownica, gabrysia111, elcia_aa, AnnaNata. lubią tę wiadomość
Aina -
nick nieaktualny
-
dżdżownica wrote:Ale my też mieliśmy biegunkę po brownie z tej cukierni... A jeśli chodzi o chleb bg z piekarni to stowarzyszenie celiakii bada takie produkty i zawsze mają przekroczona normę jeśli w tej samej piekarni robią zwykły chleb.I i II IVF Medart Poznań
III IVF NOVUM 5.01 transfer 2 groszków, 8dpt-30 11dpt-120, 35dpt mamy
-
MalaHD wrote:Mysza obyśmy my też nie przechodziły na bg...
Jak mi znów się nie uda to drugą procedurę też spróbuję na BG. Wczoraj cały dzień ryczałam, od samego rana, w poczekalni w urzędzie, nawet smarkałam pani przy okienku, pojechałam na siłownie ryczałam w aucie, nie mogłam się zebrać żeby wyjść a potem jeszcze wyłam na bieżni. Jestem w fatalnym stanie emocjonalnym, czuje się jak wariatka.
Dziś przyszła apteka, ja łyknęłam bez problemu ten medargin Do tego mam jeszcze witamine D, E i B complex i kwas foliowy to już od dawna. Coś jeszcze warto ćpać?
MałaHD- ja rozumiem, tak jak pisałam dla mnie też walka od 2 lat z niepłodnością wyprało mnie psychicznie wirtualne uściski