MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Susełek, Wiwi, Anakonda i ja do crio w grudniu. Chyba beta w Wigilię mi wypadnie. Kornel Ty też z różnicą że świeży.
Czekamy na wieści od Małej HD i Imbirek Ty następna zwolnisz brzuszek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2017, 20:05
Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
Ainaa wrote:Dziewczyny, podczytuje Was cały czas i mam pytanko, bo widzę, ze temat się pojawia? Czy w medarcie można skorzystać z nasienia dawcy? Czy maja tam bank nasienia? Czy przy wyborze poznaje się jakieś cechy dawcy? Wiecie coś w tym temacie?
Tak można, ale nie wiem ile kosztuje, bo na szczęście nie skorzystaliśmy
Z tego co wiem to dobierany jest na podstawie wyglądu zewnętrznego ( kolor włosów, oczu i tak dalej...) oraz grupy krwi partnera/męża.Ainaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny chciałam podzielić się z wami radosną wiadomością! Dziś o 12:59 z waga 2780 przyszła na świat moja córcia Aleksandra
Z całego serca życzę każdej z was takiego cudu!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2017, 20:24
JaMama84, Imbirek91, Mada29, Mysza1986, anna_b, Moly, Alberta, gabrysia111, susełek, kornelkornel, kiciakocia, Ainaa, antonna, Lena1, Asia_88, anakonda, Bella93, Mała8, Lizzinka lubią tę wiadomość
-
MalaHD wrote:Dziewczyny chciałam podzielić się z wami radosną wiadomością! Dziś o 12:59 z waga 2780 przyszła na świat moja córcia Aleksandra
MalaHD lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPo 11 dniach od transferu beta zrobiona i dziś 485,10. Oby rosła dalej. Zrobiłam też badanie na progesteron ale wyszedł jakiś zaklamany bo nie ma go w normie. Była uwaga że może być rozcienczony, pewnie przez prolutex.
Alberta Ty beta w wigilię a u mnie wychodzi 4tygodnie po transferze-25.12 wizyta serduszkowa jak będzie wszystko dobrze. Chyba że dr da radę wcześniej
To w grudniu będzie się działo !!JaMama84, Alberta, susełek, Ainaa, Bella93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalaHD wrote:Dziewczyny chciałam podzielić się z wami radosną wiadomością! Dziś o 12:59 z waga 2780 przyszła na świat moja córcia Aleksandra
MalaHD lubi tę wiadomość
-
Mada29, pieknie beta przyrasta!
Kornelkornel, czekamy na wiesci, ile macie zarodkow, bedziecie robic ngs?
Mam pytanie czy jak sie robi genetyke zarodkow ile sie czeka na wyniki, podaja "swiezaki" czy trzeba czekac do kolejnego cyklu na transfer?
Mada29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalaHD wrote:Dziewczyny chciałam podzielić się z wami radosną wiadomością! Dziś o 12:59 z waga 2780 przyszła na świat moja córcia Aleksandra
Podejrzewałyśmy, że coś się święciOgromne gratulacje !
MalaHD lubi tę wiadomość
-
Ogromne gratulacjeBuziaki dla Was obu
Miło się czyta takie cudowne wieściWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2017, 20:53
MalaHD lubi tę wiadomość
-
JaMama84 wrote:Mada29, pieknie beta przyrasta!
Kornelkornel, czekamy na wiesci, ile macie zarodkow, bedziecie robic ngs?
Mam pytanie czy jak sie robi genetyke zarodkow ile sie czeka na wyniki, podaja "swiezaki" czy trzeba czekac do kolejnego cyklu na transfer?
Chyba 48h najkrócej, ale nie jestem pewna . Zazwyczaj zamraża się zarodki i w kolejnym cyklu jeśli endometrium jest ok robi się kriotransfer. Teoretycznie mogą podać świeży zarodek ale będzie podany zanim będą wyniki ngs.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2017, 21:02
-
nick nieaktualnyMalaHD wrote:Dziewczyny chciałam podzielić się z wami radosną wiadomością! Dziś o 12:59 z waga 2780 przyszła na świat moja córcia Aleksandra
Gratulacje Mała!dużo zdrowia dla Was!
Cieszymy się z Tobą! Jednak Ola nie poczekala i się pospieszyla? Fajnie, zwolnisz miejscowe dla Imbirka. Dlugo w tym szpitalu to nie posiedzialas?MalaHD lubi tę wiadomość
-
anna_b wrote:Chyba 48h najkrócej, ale nie jestem pewna . Zazwyczaj zamraża się zarodki i w kolejnym cyklu jeśli endometrium jest ok robi się kriotransfer. Teoretycznie mogą podać świeży zarodek ale będzie podany zanim będą wyniki ngs.