MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś podano dwie kruszynki;)mam nadzieję że im się u matki w brzuchu spodoba!za 7 betuje.
trzymam kciuki Mysza
Jasiaa ja miałam przerwę 4 lata pierwsza próbę przy 25 rż., doczekacie się nie martw sie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2018, 17:33
Nowa38, Jasiaaa, Ruda2017, Dalia90, Alberta, kornelkornel, klopsik, Cabrera lubią tę wiadomość
-
Jasiaaa wrote:Nie wiem. Ja raz tylko badałam.Pelna nadziei
-
Jestem zdrowa. Mąż też. Jedynie mam niedoczynność tarczycy. Mloda jestem. Tylko moja płodność nie jest za ciekawa. Na 7 pecherzykow mialam 4 komorki. Jedna nadawała się do kosza. 2 tylko się zapłodniły. Uzyskaliśmy jedną blastkę.
Szkoda mi czasu ale nic nie poradzę. Jak sie będę spinać to nigdy nie wyjdzie. -
Jasiaa przykra wiadomość, daj sobie czas na łzy i smutek. Jesteście młodzi. Czy wiecie gdzie może być przyczyna?
Rezerwa jajnikowa AMH powinna być badana 2-3 dnia cyklu. Spada glownie po 38 roku, kwestia indywidualna. Nie jest wcale tak ważna bo wystarczy jedna zdrowa komórka. Mam koleżankę, która miała AMH 0.01 a zaszła w dwie ciąże z czego ma zdrową córkę. Rodziła przed 41.
Hapulus oszczędzający tryb życia dla Ciebie.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
Lady dziewczyny pisały o kwiatach dla dr K oraz alkoholu dla Ż. Widziałam ciasto ktoś upiekł, ale oni są bezglutenowi i zdaje się bezlaktozowi.
Ogólnie płacimy krocie i moim zdaniem pokazanie pociechy i gorące dziękujemy wystarczy. Kwiaty dla dr K to może i dla Ż bym wzięła pod uwagę. Mamy równouprawnienie.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
-
Jasiaaa wrote:Jestem zdrowa. Mąż też. Jedynie mam niedoczynność tarczycy. Mloda jestem. Tylko moja płodność nie jest za ciekawa. Na 7 pecherzykow mialam 4 komorki. Jedna nadawała się do kosza. 2 tylko się zapłodniły. Uzyskaliśmy jedną blastkę.
Szkoda mi czasu ale nic nie poradzę. Jak sie będę spinać to nigdy nie wyjdzie.
Dalia daj znac jak sono.
Hapulus duzo pozytywnej energii i bedzie dobrze:)Pelna nadziei -
Jasiu, łatwo się pisze, że nie wolno się poddawać, ale musicie walczyć dalej nieważne czy teraz, czy później w końcu kiedyś się musi udać !
Hapulus spokoju i jeszcze raz spokoju oby kruszynki zagościły na stałe u Ciebie
My jesteśmy po połówkowych. Niby wszystko ok, ale Sz. wykrył 2 guzki w główce, które mają zniknąć, bo to niby normalne jest. Dodatkowo niedomykające się zastawki, ale do końca nie wiadomo, bo za bardzo fikała (opieprz dostałam za zjedzenie batona przed badaniem) i możliwe, że to błąd pomiaru albo jeśli już się nie domykają to to nie jest żadna wada. Za 6 tygodni kontrola. Mamy pierwsze zdjęcia 3D, super sprawa.
Marcysia ułożona główkowo co bardzo odczuwam i waży 400 g. Okropnie tam dziś u niego duszno, bo zasłabło mi się...
-
Kochane, melduję.
Otóż obyło się bez hsg! Miałam robione tylko usg 3d macicy, oboje - dr Ż i dr Sz zgodnie orzekli, że "pełne badanie" nie jest konieczne, bo jest wszystko pięknie, książkowo, och i ach. Mamy podobno "piękne zielone światło". Tyle słów "pięknie" od dra Ż już dawno nie słyszałam
, miał bardzo dobry humor.
Szkoda, że tak pięknie nie jest u mojego męża...
Jasiaaa, bardzo mi przykro, przytulamNowa38, klopsik lubią tę wiadomość
9 V 2019 - transfer 5.1.1 NGS 🍀 7dpt beta 67 🥰
5t5d - mamy serduszko 😍 🙏
❄️❄️❄️
12.2019 - 👧🏼 ❤️❤️❤️ -
Kornel gdzie zasłabłaś, co się wtedy robi? Było duszno po południu.
Dalia czy 3D macicy też odbywa się w gabinecie na lewo od toalet i wpuszczają piankę czy nie?Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
-
Alberta wrote:Kornel gdzie zasłabłaś, co się wtedy robi? Było duszno po południu.
Dalia czy 3D macicy też odbywa się w gabinecie na lewo od toalet i wpuszczają piankę czy nie?.
Kornel, zastanawiam się czy czasami nie byłaś w gabinecie u dra Sz przede mną9 V 2019 - transfer 5.1.1 NGS 🍀 7dpt beta 67 🥰
5t5d - mamy serduszko 😍 🙏
❄️❄️❄️
12.2019 - 👧🏼 ❤️❤️❤️ -
Dalia90 wrote:Tak, właśnie tam. Coś chyba wpuszczają, bo czułam rozpieranie, jakbym miała dostać okres, ale trwa może ze 3 minuty
.
Kornel, zastanawiam się czy czasami nie byłaś w gabinecie u dra Sz przede mnąPelna nadziei