MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Moly wrote:Ja przy przyjęciu na oddział patologii ciąży miałam wywiad i dostawałam wszystkie leki które brałam (Clexane, Luteinę, Letrox, Acard, Duphaston) więc to chyba zależy od szpitala. Witaminy i suplementy to na pewno we własnym zakresie.
Nie wiem jak jest na oddziale położniczym, ale Karincia chyba na patologię trafi jak są problemy z szyjką.pewnie to dlatego że każdy żył wtedy świętami - mi nic nie dawali, musiałam wszystko z domu miec. Zawsze warto zabrać, a jak się nie przyda bo będą dawali w szpitalu to tylko plus
M&K2017
M 😍 2020 -
nick nieaktualnyImbirek91 wrote:Serio? To chyba tylko mi się tak trafiło jak trafiło
pewnie to dlatego że każdy żył wtedy świętami - mi nic nie dawali, musiałam wszystko z domu miec. Zawsze warto zabrać, a jak się nie przyda bo będą dawali w szpitalu to tylko plus
Serio, serioMało tego pielęgniarka przy wywiadzie powiedziała, że od momentu przyjęcia na oddział nie biorę swoich leków tylko to co dostaję od nich i faktycznie mi przynosiły wszystko co miałam zapisane. Miałam też wszystko swoje w razie czego, więc lepiej mieć i nie wykorzystać niż później się prosić albo partnera wysyłać
-
nick nieaktualnyKarincia wrote:Moly ty juz 36 tydzień nie wyobrażam sobie dotrwac do tego czasu już ledwo chodzę a prysznic to jest katorga tak się męczę
Karincia nie ma co porównywać, bo ja mam pod serduchem tylko jedną córkę, a u Ciebie fikają dwieW każdym razie domyślam się, że nie jest Ci łatwo, bo Twoje maluchy coraz większe i brzuch już na pewno konkretny.
-
nick nieaktualnyKarincia to się trzymajcie! A ile tak musisz wytrzymać w ciąży bliźniaczej? Wiem, że najlepiej jak najdłużej ale jak już ciężko i szyjka się Tobie skraca... Jeszcze przede mną urodzisz
Mi już też ciężko nosić 2kg ale niech sobie Mały siedzi i ma się dobrze.
Moly ostatnio mi się pytałaś o badania, robiłam zwykłe. Morfologie i badanie moczudo porodu mam jeszcze czas
I wczoraj zrobiłam by jutro iść z wynikami do dr B no i jak nie hemoglobina była w dół tak teraz poszła wyżej ale co aptt spadło poniżej normy co mi się nie uśmiecha. Clexany 0,4 zapas zrobiony do końca ciąży a tu pewnie dawkę mi zmieni heh. Zobaczymy co jutro u dr będzie.
Wyprawkę już też pomału szykujemy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny