MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanakonda wrote:Jej tak długo myślałam że z 2 tyg i po sprawie .
Ja już chyba przyzwyczaiłam się do porażek na każdym kroku zawsze cos podkłada mi kłody po nogi . Ja zrobię ostatnia procedurę z ngs jeśli wszystkie zarodki będą nieprawidłowe to Max 2 AZ i kończę powinnam się wyrobić do wakacji a później będę w końcu korzystać z życia tak jak byśmy chcieli . -
Mysza1986 wrote:No to plany mamy podobne my też chyba jeszcze 1 IVF z ngs i potem ewentualnie AZ
może i dla nas kiedyś zaświeci słońce ?
Mysza1986 lubi tę wiadomość
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Berbeć wrote:Podziwiam CięStarania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny nie chciałabym juz mialczec i.uzalac sie, ale mam nadal problem.z samopoczuciem. Jest juz sroda, a mi sie nie poprawia. Nie moge nic jesc, jestem bardzo glodna, mam potworne wzdęcia, nigdy nie mialam takich problemow, nie moge usiąść przy stole takie mam.wzdecia. Espumisan nie działa. Nigdzie nie wychodzę. Ile to.moze potrwac jeszcze ? Czy to normalne w ogole ? Zjadłam dzis mala porcje zupy buraczkowej i.dostałam takiego wzdęcia, ze chce mi.brzuch pęknąć. Czy oni.podczas zabiegu mogli podraznic mi.jelita jakoś albo cos uszkodzic ? Do.punkcji jadlam.wszystko.normalnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 18:32
-
Berbeć wrote:Dziewczyny nie chciałabym juz mialczec i.uzalac sie, ale mam nadal problem.z samopoczuciem. Jest juz sroda, a mi sie nie poprawia. Nie moge nic jesc, jestem bardzo glodna, mam potworne wzdęcia, nigdy nie mialam takich problemow, nie moge usiąść przy stole takie mam.wzdecia. Espumisan nie działa. Nigdzie nie wychodzę. Ile to.moze potrwac jeszcze ? Czy to normalne w ogole ? Zjadłam dzis mala porcje zupy buraczkowej i.dostałam takiego wzdęcia, ze chce mi.brzuch pęknąć
Berbeć lubi tę wiadomość
9 V 2019 - transfer 5.1.1 NGS 🍀 7dpt beta 67 🥰
5t5d - mamy serduszko 😍 🙏
❄️❄️❄️
12.2019 - 👧🏼 ❤️❤️❤️ -
Berbeć wrote:Dziewczyny nie chciałabym juz mialczec i.uzalac sie, ale mam nadal problem.z samopoczuciem. Jest juz sroda, a mi sie nie poprawia. Nie moge nic jesc, jestem bardzo glodna, mam potworne wzdęcia, nigdy nie mialam takich problemow, nie moge usiąść przy stole takie mam.wzdecia. Espumisan nie działa. Nigdzie nie wychodzę. Ile to.moze potrwac jeszcze ? Czy to normalne w ogole ? Zjadłam dzis mala porcje zupy buraczkowej i.dostałam takiego wzdęcia, ze chce mi.brzuch pęknąć. Czy oni.podczas zabiegu mogli podraznic mi.jelita jakoś albo cos uszkodzic ? Do.punkcji jadlam.wszystko.normalnie.
tylko wtedy nikt mi nie powiedział o izotonikach i białku.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNowa38 wrote:Ja się za pierwszym razem męczyłam koło 5-6 dni
tylko wtedy nikt mi nie powiedział o izotonikach i białku.
-
Mam Fostimon + te czopki sildenafilem i dzisiaj prawie wyszłam z taką mega tłusta plamą na sukience
Dobrze, że mnie mąż cofnął, bo bym nie zauważyła. Za przeproszeniem wyglądałam, jakbym się zsiurała
Taki los! A te czopy 4 razy dziennie
@Berbeć, jeśli jesteś po punkcji to musisz jeść dużo białka i woda. Unikać wszystkich rzeczy fasolowych, rozpęczniających.. warzywa i owoce wcale nie są dobre. Ja miałam takich kiepskich kilka nocy, że mega mnie kuło, brzuch balon! Po około tygodniu przeszło.Berbeć lubi tę wiadomość
-
Berbeć wrote:Ja juz nie.pije tych izotonikow juz nie moge i mam wrażenie, ze one niezdrowe, mówisz, zeby pic ? Dr.powiedział (bo na kontroli bylam.u Ż) ze nie musze bialka no dobry poziom a skoro buteleczka 8 zl tp nie kupuje jak nie musze.
-
nick nieaktualnyklopsik wrote:Mam Fostimon + te czopki sildenafilem i dzisiaj prawie wyszłam z taką mega tłusta plamą na sukience
Dobrze, że mnie mąż cofnął, bo bym nie zauważyła. Za przeproszeniem wyglądałam, jakbym się zsiurała
Taki los! A te czopy 4 razy dziennie
@Berbeć, jeśli jesteś po punkcji to musisz jeść dużo białka i woda. Unikać wszystkich rzeczy fasolowych, rozpęczniających.. warzywa i owoce wcale nie są dobre. Ja miałam takich kiepskich kilka nocy, że mega mnie kuło, brzuch balon! Po około tygodniu przeszło. -
Berbec a Noe masz na coś alergii bo ja mam tak jak zjem coś czego nie mogę . Do tego mam zespół jelita drazliwego więc muszę uważać na to co jem a jeszcze nerwy w tym nie pomagają.Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
-
nick nieaktualnyDziewczyny. Pomóżcie bo zwariuje. Od 4 dc biorę clo u jadę w sobote na monitoring 11 dc nie będzie to za pozno, czy może być tal ze pojadę A lekarz mi powie ze bede miała w ten sam dzień iui??? Ostatnim razem Inseminacja miałam przeprowadzania w 12 dc ...
-
Lenka9419 wrote:Dziewczyny. Pomóżcie bo zwariuje. Od 4 dc biorę clo u jadę w sobote na monitoring 11 dc nie będzie to za pozno, czy może być tal ze pojadę A lekarz mi powie ze bede miała w ten sam dzień iui??? Ostatnim razem Inseminacja miałam przeprowadzania w 12 dc ...moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
nick nieaktualny
-
Lenka9419 wrote:Jeju zwariuje do sobotymoja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny