X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Menopur 1200 odsprzedam
Odpowiedz

Menopur 1200 odsprzedam

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Justi 1983 Nowa

Wysłany: 19 lutego, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posiadam na zbyciu lek Menopur 2 dawki 600, można podać jako jeden 1200. Jestem po 40 więc nie miałam na niego refundacji niestety. Cena do ugadania.

Nova88 lubi tę wiadomość

• Nova88 Koleżanka

Wysłany: 26 maja, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi 1983 wrote:
    Posiadam na zbyciu lek Menopur 2 dawki 600, można podać jako jeden 1200. Jestem po 40 więc nie miałam na niego refundacji niestety. Cena do ugadania.
    Masz jeszcze menopur I do kiedy termin waznosci

• Nova88 Koleżanka

Wysłany: 26 maja, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nova88 wrote:
    Masz jeszcze menopur I do kiedy termin odpisz na meila [email protected]

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ