X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Menopur 1200 / Rekovele - szukam
Odpowiedz

Menopur 1200 / Rekovele - szukam

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mt30 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potrzebuję Menopur, Rekovele czy ktoś ma odsprzedać?

• Tiffanim Przyjaciółka

Wysłany: 21 stycznia, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam rekovelle chętnie odsprzedam Nowy lekarka za dużo mi przepisała

• Tiffanim Przyjaciółka

Wysłany: 21 stycznia, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wysłałam zaproszenie posiadam rekovelle

• Justyna84P Znajoma

Wysłany: 19 lutego, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedam Menopur 1200 (trzymany w lodówce )termin 03.2025
    Kontakt sms 503.390.021

rocznik 84 Kraków

-08.2022 - 8tc :(
    -10.2023 - 9tc :(
    AMH - 0,77
    KIR- BX (brak 4 impl)
    HLA-C - 03,06 C1C2, Mąż HLA-C - 02,03 - C1C2
    -01.2024 stymulacja -brak odp organizmu (Elonva, Menopur, Gonal, Gonapeptyl)
    -04.2024 punkcja -pobrane 7 komórek , w 5 dobie 1 zarodek degeneracja (Provera, Menopur, Clostylbegyt)
    -05-06-2024 szczepienia limfocytami (po szczepieniach (ALLO 11,9%)
    -07.2024 -punkcja-pobrane 4 komórki, zapłodniona 1, w 4 dobie degeneracja (Bemfola, Menopur, Gonapeptyl)
    -12.2024 - stymulacja - do pobrania 3 komórki (z czego 2 pękły noc przed punkcją ) - finalnie pobrana 1 komórka, nie zapłodniła się (Elonva, Gonal, Menopur, Orgalutran)
    02.2025 - stymulacja - pobranych 6, 2 blastocysty, pod badaniu PGT-A 1 zdrowy zarodek
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ