Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Menopur 75 rozpuszczalnik
Odpowiedz

Menopur 75 rozpuszczalnik

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Różowa_Pomarancza Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2021, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś z Was ma rozpuszczalnik do Menopur 75? Potrzebuje 2 fiolek

• Cherry Ekspertka

Wysłany: 2 listopada 2021, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi powinien zostac, ale bede w domu dopiero w czwartek wieczorem, wiec wtedy bede mogla potwierdzic. Jesli mozesz tyle czekac to napisz na priv.

uxP4p1.png

Wysłany: 2 listopada 2021, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cherry wrote:
    Mi powinien zostac, ale bede w domu dopiero w czwartek wieczorem, wiec wtedy bede mogla potwierdzic. Jesli mozesz tyle czekac to napisz na priv.

Bardzo Ci dziękuje ale muszę niestety mieć go troszkę szybciej :(

Wysłany: 2 listopada 2021, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cherry wrote:
    Wysłałam wiadomośc :)

• paulik1507 Przyjaciółka

Wysłany: 2 listopada 2021, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Różowa_Pomarancza wrote:
    Dziewczyny czy któraś z Was ma rozpuszczalnik do Menopur 75? Potrzebuje 2 fiolek
    Mam do menopur 150

Wysłany: 2 listopada 2021, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paulik1507 wrote:
    Mam do menopur 150
    Dziękuje kochana ❤️ ale chyba jest różnica :( nie wiem jak to objętościowo wyglada i boje się ryzykować, dlatego szukam już 75

paulik1507 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ