X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Menopur 75 rozpuszczalnik
Odpowiedz

Menopur 75 rozpuszczalnik

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Różowa_Pomarancza Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2021, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś z Was ma rozpuszczalnik do Menopur 75? Potrzebuje 2 fiolek

• Cherry Ekspertka

Wysłany: 2 listopada 2021, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi powinien zostac, ale bede w domu dopiero w czwartek wieczorem, wiec wtedy bede mogla potwierdzic. Jesli mozesz tyle czekac to napisz na priv.

uxP4p1.png

Wysłany: 2 listopada 2021, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cherry wrote:
    Mi powinien zostac, ale bede w domu dopiero w czwartek wieczorem, wiec wtedy bede mogla potwierdzic. Jesli mozesz tyle czekac to napisz na priv.

Bardzo Ci dziękuje ale muszę niestety mieć go troszkę szybciej :(

Wysłany: 2 listopada 2021, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cherry wrote:
    Wysłałam wiadomośc :)

• paulik1507 Przyjaciółka

Wysłany: 2 listopada 2021, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Różowa_Pomarancza wrote:
    Dziewczyny czy któraś z Was ma rozpuszczalnik do Menopur 75? Potrzebuje 2 fiolek
    Mam do menopur 150

Wysłany: 2 listopada 2021, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paulik1507 wrote:
    Mam do menopur 150
    Dziękuje kochana ❤️ ale chyba jest różnica :( nie wiem jak to objętościowo wyglada i boje się ryzykować, dlatego szukam już 75

paulik1507 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ