X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Menopur 75 rozpuszczalnik
Odpowiedz

Menopur 75 rozpuszczalnik

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Różowa_Pomarancza Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2021, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś z Was ma rozpuszczalnik do Menopur 75? Potrzebuje 2 fiolek

• Cherry Ekspertka

Wysłany: 2 listopada 2021, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi powinien zostac, ale bede w domu dopiero w czwartek wieczorem, wiec wtedy bede mogla potwierdzic. Jesli mozesz tyle czekac to napisz na priv.

uxP4p1.png

Wysłany: 2 listopada 2021, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cherry wrote:
    Mi powinien zostac, ale bede w domu dopiero w czwartek wieczorem, wiec wtedy bede mogla potwierdzic. Jesli mozesz tyle czekac to napisz na priv.

Bardzo Ci dziękuje ale muszę niestety mieć go troszkę szybciej :(

Wysłany: 2 listopada 2021, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cherry wrote:
    Wysłałam wiadomośc :)

• paulik1507 Przyjaciółka

Wysłany: 2 listopada 2021, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Różowa_Pomarancza wrote:
    Dziewczyny czy któraś z Was ma rozpuszczalnik do Menopur 75? Potrzebuje 2 fiolek
    Mam do menopur 150

Wysłany: 2 listopada 2021, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paulik1507 wrote:
    Mam do menopur 150
    Dziękuje kochana ❤️ ale chyba jest różnica :( nie wiem jak to objętościowo wyglada i boje się ryzykować, dlatego szukam już 75

paulik1507 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ