Menopur, Gonal czy Puregon
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
23lata, amh 8,48 puregon 125j - 30dojrzałych oocytów
24lata, amh 6,41 puregon 124j - 9dojrzałych oocytówBea77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak na moje wyniki i wiek, to ilość zawrotna bo wczoraj doktor naliczył siedem pęcherzyków, ale dwa są za małe, czyli mamy pięć.
Wczoraj już wzięłam ovitrelle i jutro punkcja, zatem proszę o kciuki
Stymulacja trwała 14 dni, zabezpieczona byłam Zoladexem, zatem do wczoraj pęcherzyki nie miały prawa pęknąć.Bea77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIzabelle wrote:Jak na moje wyniki i wiek, to ilość zawrotna bo wczoraj doktor naliczył siedem pęcherzyków, ale dwa są za małe, czyli mamy pięć.
Wczoraj już wzięłam ovitrelle i jutro punkcja, zatem proszę o kciuki
Stymulacja trwała 14 dni, zabezpieczona byłam Zoladexem, zatem do wczoraj pęcherzyki nie miały prawa pęknąć.Izabelle lubi tę wiadomość
-
Witam szukam dziewczyn z okolic Katowic którym został gonal po stymulacji chętnie odkupię !! PILNIE!! W razie czego proszę o kontakt 691-152-504Prawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
luty 2017 - Laparoskopia i Histeroskopia - wszystko super
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
6.12- rozpoczęcie procedury
23.12- transfer 1 zarodka - nieudany
Został 1 ❄3-dniowy
II Transfer- 26.02. -->8 dpt -beta 21--> 10 dpt- beta 74,6 -->14 dpt-578 -
nick nieaktualny
-
Mam do sprzedania pozostałości po stymulacji:
Pregnyl 5000 j- 50 zł
Fragmin 5000 j- 1 całe opakowanie + 7 sztuk w drugim - 120 zł
Gonal 150 j( 2 x 75 j ampułki nie odpakowane)Prawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
luty 2017 - Laparoskopia i Histeroskopia - wszystko super
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
6.12- rozpoczęcie procedury
23.12- transfer 1 zarodka - nieudany
Został 1 ❄3-dniowy
II Transfer- 26.02. -->8 dpt -beta 21--> 10 dpt- beta 74,6 -->14 dpt-578 -
nick nieaktualny
-
Tak, miałam dwudniowego Malucha. Na 5 komórek 3 były dojrzałe, 2 się zapłodnily,ostatecznie został nam ten jeden jedyny zarodek. Beta za tydzień Według lekarza ładnie zareagowałam na stymulacje, nie spodziewał się takiej reakcji
Bea77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIzabelle wrote:Tak, miałam dwudniowego Malucha. Na 5 komórek 3 były dojrzałe, 2 się zapłodnily,ostatecznie został nam ten jeden jedyny zarodek. Beta za tydzień Według lekarza ładnie zareagowałam na stymulacje, nie spodziewał się takiej reakcji
-