Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Menopur na sprzedaz
Odpowiedz

Menopur na sprzedaz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • OlaOla Ekspertka

Wysłany: 25 października 2020, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Mam do odsprzedania kilka ampulek menopur. Pieniadze chce przeznaczyc na ratowanie dziecka z SMA. Prosze o kontakt [email protected]

Karolina36, Spoczko, Olaajchler80, Paulina12345 lubią tę wiadomość

• Karolina36 Koleżanka

Wysłany: 26 października 2020, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem zainteresowana, wyslalam zaproszenie.

• OlaOla Ekspertka

Wysłany: 26 października 2020, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie widze zaproszenia.prosze napisz na meila :)

• Karolina36 Koleżanka

Wysłany: 26 października 2020, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już napisałam ;), ewentualnie Ty wyślij zaproszenie do mnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2020, 12:25

• Olaajchler80 Koleżanka

Wysłany: 30 listopada 2020, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OlaOla wrote:
    Hej. Mam do odsprzedania kilka ampulek menopur. Pieniadze chce przeznaczyc na ratowanie dziecka z SMA. Prosze o kontakt [email protected]
    Nadal aktualne?

• Blackivy Debiutantka

Wysłany: 27 marca 2022, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś ma menopur - wiem, że po rozcieńczeniu nie trzeba przechowywać w lodówce - braknie mi dwóch dawek po 300 do końca stymulacji. Obojętnie jaka ilość - chętnie odkupię

• calistas Koleżanka

Wysłany: 27 marca 2022, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :),
    przygotowuję pracę badawczą w dziedzinie Psychologii. W badaniach skupiam się na tym, co wpływa na kondycję emocjonalną kobiet przystępujących do procedury in vitro, aby ustalić jak najbardziej efektywnie wspierać emocjonalnie grupę kobiet leczących się z powodu niepłodności. Twój udział w badaniu jest bardzo cenny, zarówno z perspektywy badawczej, jak i tej praktycznej. Dzięki Twojemu zaangażowaniu dowiem się, jak lepiej pomagać innym ludziom.
    Bardzo proszę o Twoją pomoc w tym badaniu.

https://forms.gle/quP93Gt7csuce1HU6

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ