X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Menopur na sprzedaz
Odpowiedz

Menopur na sprzedaz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • OlaOla Ekspertka

Wysłany: 25 października 2020, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Mam do odsprzedania kilka ampulek menopur. Pieniadze chce przeznaczyc na ratowanie dziecka z SMA. Prosze o kontakt [email protected]

Karolina36, Spoczko, Olaajchler80, Paulina12345 lubią tę wiadomość

• Karolina36 Koleżanka

Wysłany: 26 października 2020, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem zainteresowana, wyslalam zaproszenie.

• OlaOla Ekspertka

Wysłany: 26 października 2020, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie widze zaproszenia.prosze napisz na meila :)

• Karolina36 Koleżanka

Wysłany: 26 października 2020, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już napisałam ;), ewentualnie Ty wyślij zaproszenie do mnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2020, 12:25

• Olaajchler80 Koleżanka

Wysłany: 30 listopada 2020, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OlaOla wrote:
    Hej. Mam do odsprzedania kilka ampulek menopur. Pieniadze chce przeznaczyc na ratowanie dziecka z SMA. Prosze o kontakt [email protected]
    Nadal aktualne?

• Blackivy Debiutantka

Wysłany: 27 marca 2022, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś ma menopur - wiem, że po rozcieńczeniu nie trzeba przechowywać w lodówce - braknie mi dwóch dawek po 300 do końca stymulacji. Obojętnie jaka ilość - chętnie odkupię

• calistas Koleżanka

Wysłany: 27 marca 2022, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :),
    przygotowuję pracę badawczą w dziedzinie Psychologii. W badaniach skupiam się na tym, co wpływa na kondycję emocjonalną kobiet przystępujących do procedury in vitro, aby ustalić jak najbardziej efektywnie wspierać emocjonalnie grupę kobiet leczących się z powodu niepłodności. Twój udział w badaniu jest bardzo cenny, zarówno z perspektywy badawczej, jak i tej praktycznej. Dzięki Twojemu zaangażowaniu dowiem się, jak lepiej pomagać innym ludziom.
    Bardzo proszę o Twoją pomoc w tym badaniu.

https://forms.gle/quP93Gt7csuce1HU6

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ