X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Menopur na sprzedaz
Odpowiedz

Menopur na sprzedaz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • OlaOla Ekspertka

Wysłany: 25 października 2020, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Mam do odsprzedania kilka ampulek menopur. Pieniadze chce przeznaczyc na ratowanie dziecka z SMA. Prosze o kontakt [email protected]

Karolina36, Spoczko, Olaajchler80, Paulina12345 lubią tę wiadomość

• Karolina36 Koleżanka

Wysłany: 26 października 2020, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem zainteresowana, wyslalam zaproszenie.

• OlaOla Ekspertka

Wysłany: 26 października 2020, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie widze zaproszenia.prosze napisz na meila :)

• Karolina36 Koleżanka

Wysłany: 26 października 2020, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już napisałam ;), ewentualnie Ty wyślij zaproszenie do mnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2020, 12:25

• Olaajchler80 Koleżanka

Wysłany: 30 listopada 2020, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OlaOla wrote:
    Hej. Mam do odsprzedania kilka ampulek menopur. Pieniadze chce przeznaczyc na ratowanie dziecka z SMA. Prosze o kontakt [email protected]
    Nadal aktualne?

• Blackivy Debiutantka

Wysłany: 27 marca 2022, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś ma menopur - wiem, że po rozcieńczeniu nie trzeba przechowywać w lodówce - braknie mi dwóch dawek po 300 do końca stymulacji. Obojętnie jaka ilość - chętnie odkupię

• calistas Koleżanka

Wysłany: 27 marca 2022, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :),
    przygotowuję pracę badawczą w dziedzinie Psychologii. W badaniach skupiam się na tym, co wpływa na kondycję emocjonalną kobiet przystępujących do procedury in vitro, aby ustalić jak najbardziej efektywnie wspierać emocjonalnie grupę kobiet leczących się z powodu niepłodności. Twój udział w badaniu jest bardzo cenny, zarówno z perspektywy badawczej, jak i tej praktycznej. Dzięki Twojemu zaangażowaniu dowiem się, jak lepiej pomagać innym ludziom.
    Bardzo proszę o Twoją pomoc w tym badaniu.

https://forms.gle/quP93Gt7csuce1HU6

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ