Metformina
-
WIADOMOŚĆ
-
Ellasi no to super . Wiem ze to trudne ale postaraj sie nie denerwowac. Musisz myslec pozytywnie bo Twoje nastawieniempsychiczne jest teraz bardzo wazne. Pomysl sobie, ze w nadchodzacym tygodniu u Twojego maluszka beda rozwijaly sie wszystkie najwazniejsze organy wiec musisz byc spokojna . Kiedy idziesz na wizyte do lekarza?
Ellasi lubi tę wiadomość
-
Byłam u ginekologa- beta ok, ale muszę skontrolować jeszcze kilka razy żeby zobaczyć jak przyrasta.
Dlatego trzymajcie też kciuki za moją betę pliss
Dodatkowo dostałam luteinę dopochwowo bo mam niski progesteron (14) i mam ją brać 2x2 tab. No i oczywiście mam się oszczędzać i spokojnie żyć (hmm jak to zrobić? )
Nastepną wizytę mam na 22.03 i jak będzie wszystko ok to już powinnam coś zobaczyć na usg Jak ja bym chciała żeby wszystko było ok!
Mam nadzieję że jakoś wytrzymam te 2 tygodnie- wiem że lekko nie będzie ale myślę że jak beta będzie ładnie przerastała to będzie mi znacznie łatwiej.
Z objawów to właściwie skromnie- trochę piersi pobolewają ale tylko przy dotyku- w sumie podobnie jak przed @ i chyba często chodzę siku, no i śliny więcej produkuję. Wszystkie te objawy takie mało wzmożone, jak bym nie wiedziała o ciąży to bym pewnie na nie uwagi nie zwróciła -
kas, niestety nie widze Twojego obrazka . Ale domyslam sie, ze dwie kreski ?
Ellasi, to tak jak ja, nie mam zadnych objawow ktore zawsze mialam, testuje w sobote. Fajnie, ze z waszymi historiami i problemami takie dajecie nadzieje, mozna zajsc widac wiec, potrzeba chyba tylko czasu i cierpliwosciEllasi lubi tę wiadomość
-
Ellasi bardzo bym chciała:-) czas pokaże. Super że beta rośnie ja bede mogła zrobic dopiero w poniedziałek. Trzeci raz też będziesz powtarzac?
Mete biorę 2x500. Boję się że tarczyca namiesza. Hormony mam uregulowane tylko antyTg wysokie 390:-( -
Ako,
Ja nie odstawiłam.
Czytałam o tym, że jednak na początku ciąży wskazane jest kontynuowanie mety, a odstawienie może doprowadzić do poronienia.
Dodatkowo moja ginekolog jest tego samego zdania i po konsultacji z nią nadal jem glucophage.
ako99_2016 lubi tę wiadomość