X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Miesiączka po Gonapeptylu
Odpowiedz

Miesiączka po Gonapeptylu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Hopex2 Autorytet

Wysłany: 13 marca, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, opiszę krótko moją sytuację. Mieliśmy mieć IUI, lekarka zdecydowała, że stymulujemy Rekovelle, z racji tego że wcześniej miałam Clostillobegyt, jednak dość słabo działał. Trochę się pomyliła z dawką-zamiast 1/2 pęcherzyków wyrosło 6. Zdecydowała, ze to cancel cyklu, nie będzie IUI i naturalnie mamy się nie starać. Kazala wziąć 2 zastrzyki Gonapeptylu. Jakie macie doświadczenia? Miesiączka przyjdzie w terminie, wcześniej, później?

👩27👨29 kitku 🐈 2022
    Mąż: morfologia 2%, obniżony ruch
    Całkowita ilość: 370 mln

Hashimoto, IO, niedoczynność tarczycy.

Podstawowe badania w normie 😌 FSH, LH, estradiol, prolaktyna,itd
    AMH: 6,63
    Październik- Styczeń Clo+ Ovitrelle❌
    Pierwsza wizyta w klinice za nami ☘️
    HSG ✅
    MUCHa✅
    Wirusy✅
    Ana3 miano 1:160

Marzec:
    9 dpo- pozytywny test, beta 18,6; prog 48❤️
    11 dpo-beta 78,9, prog 60❤️
    13 dpo-beta: 223 🥰 prog 89❤️
    15 dpo-beta: 479 🥹
    04.04 pierwsze USG 🍀🫶🏻
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ