X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną minihisteroskopia trójmiasto prosze o pomoc
Odpowiedz

minihisteroskopia trójmiasto prosze o pomoc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aneciulka1989 Koleżanka

Wysłany: 24 czerwca, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny czy polecicie kogos kto wykonuje minihisteroskopie w trójmieści? nie mogę jechać do dr janowca ani sydora ale moze znacie kogos godnego polecenia z trójmiasta? proszę o pomoc nie mam gdzie się dowiedzieć żeby ktoś mi polecił kogoś z polecenia a mam bardzo dużo zrostów i histeroskopia się nie udała nawet kamera nie weszła bo tyle zrostów

Aneciulka1989

Wysłany: 24 czerwca, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może ktos coś pomoze?

Aneciulka1989
  • Kluska Autorytet

Wysłany: 24 czerwca, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneciulka1989 wrote:
    Może ktos coś pomoze?
    Koleżanki z Pomorza jeździły do Zaczyka do Nowego Sącza (czyli do kliniki Janowca). Jak taki trudny przypadek to może Ludwin w Warszawie? Zawsze to bliżej.

preg.pngage.png[/url]

Artvimed Kraków

06.25 transfer 5BB, 6dpt 38.4, 10dpt 200, 12dpt 376, 14dpt 880, 30dpt zarodek z ❤️🍀

02.25 histeroskopia

11.24 transfer ❄️, biochem

11.22 zabraliśmy ❄️ do 🏡, 07.23 Z jest na świecie ❤️♀️

10.22 mamy 4 zdrowe ❄️
    09.22 mamy 5 ❄️ z pierwszego IVF

👱‍♀️87, 🧔 86

♀️Niepłodność jajowodowa: oba niedrożne

💊KIR BX (brakuje 2DS2, 2DS3, 2DS4 norm)
    💊Układ hetero w czynnik Leiden, R2 i MTHFR
    💊Wysokie NK maciczne
    💊 Zapalenie endometrium

♂️Delikatnie obniżona morfologia ale fragmentacja, stres oksydacyjny i inne testy super.
  • OlkaO Ekspertka

Wysłany: 24 czerwca, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze swojego doświadczenia mogę powiedzieć, że w Pomorskim nie ma specjalisty od histeroskopii, niestety.

starania od listopada 2023r.
    AMH 5,0 ✅
    hsg ✅
    witaminy ✅
    hashimoto 🛑
    kariotypy ✅
    KIR AA 🛑 HLA-C: C1,C2 / partner C1, C2
    homocysteina 7,3
    ANA ✅
    ASA ✅
    mutacja Leiden ✅
    układ heterozygotyczny 🛑 - heparyna
    adenomioza (łagodna) 🛑 - dieta przeciwzapalna
    biopsja endometrium 🛑 przewlekłe zapalenie endometrium -> CD138 -> wyleczone ✅ 5/10 -> antybiotyk, NK CD56 ✅
    krzywa glukozowa/insulinowa ✅
    hemoglobina glikowana ✅
    prolaktyna w obciążeniu metoklopramidem 🛑 -> dostinex ✅
    pasożyty ✅
    subpopulacja limfocytów ✅
    białko C i S ✅
    cytokiny ✅

punkcja grudzień 2024
    hiperstymulacja, transfer odroczony
    22 jajeczka, 6 zamrożonych, 6 zapłodnionych: 5-dniowe 4AA, 3AA i 7-dniowa 3BB

I FET styczeń 2025r.
    5-dniowa blastocysta 4AA
    9dpt beta nie drgnęła

II FET 08.02.2025r.
    5-dniowa blastocysta 3AA
    estrofem, metypred, acard, luteina, duphaston
    7dpt beta nie drgnęła

III FET 03.07.2025r.
    7-dniowa 3BB
    🤞
    🩷💙

Wysłany: 25 czerwca, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kluska wrote:
    Koleżanki z Pomorza jeździły do Zaczyka do Nowego Sącza (czyli do kliniki Janowca). Jak taki trudny przypadek to może Ludwin w Warszawie? Zawsze to bliżej.

CZy mogłabyś mi napisać namiary gdzie sie zapisać na histeroskopię u dr Ludwina??on przyjmuje w Warszawie prywatnie???

Aneciulka1989
  • Kluska Autorytet

Wysłany: 25 czerwca, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneciulka1989 wrote:
    CZy mogłabyś mi napisać namiary gdzie sie zapisać na histeroskopię u dr Ludwina??on przyjmuje w Warszawie prywatnie???
    Chyba tylko w szpitalu Starynkiewicza. W Krakowie ma prywatną praktykę ale to już prawie że Nowy Sącz więc bez sensu.

preg.pngage.png[/url]

Artvimed Kraków

06.25 transfer 5BB, 6dpt 38.4, 10dpt 200, 12dpt 376, 14dpt 880, 30dpt zarodek z ❤️🍀

02.25 histeroskopia

11.24 transfer ❄️, biochem

11.22 zabraliśmy ❄️ do 🏡, 07.23 Z jest na świecie ❤️♀️

10.22 mamy 4 zdrowe ❄️
    09.22 mamy 5 ❄️ z pierwszego IVF

👱‍♀️87, 🧔 86

♀️Niepłodność jajowodowa: oba niedrożne

💊KIR BX (brakuje 2DS2, 2DS3, 2DS4 norm)
    💊Układ hetero w czynnik Leiden, R2 i MTHFR
    💊Wysokie NK maciczne
    💊 Zapalenie endometrium

♂️Delikatnie obniżona morfologia ale fragmentacja, stres oksydacyjny i inne testy super.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ