Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ministymulacja
Odpowiedz

Ministymulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magdzior Przyjaciółka

Wysłany: 20 grudnia 2023, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak wyglądają te ministymulacje czym one różnią się od normalnej jeśli są pod rząd czy jest to tydzień po tygodniu czy dają lepsze efekty niż zwykła jestem nowa zielona w temacie lat 40 amh 0.8 zastanawiam się czy mini nie daje mniejszych szans z drugiej strony czytam że przy niskim amh są lepsze podpowie mi ktoś kto ma w tym własne doświadczenia?

• jo_ana Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2023, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy raz słyszę o czymś takim. Wiesz czym miałabyś być stymulowana ? To stymulacja do starań naturalnych czy iui/ivf?

5 lat walki o nasz cud 🌈
    11/2021 9/12 tc 💔

🔸 IVF: 03/2024
    14/05 (N) I FET ❄️ cb ?
    15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
    13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
    30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany

09/06 (S) V FET ❄️
    6 dpt ⏸️ zostań z nami 🌈🍀
    20.02.2026 (39+2) CC 3790g 56 cm
    Nasza córeczka jest już z nami 💖

age.png
  • Magdzior Przyjaciółka

Wysłany: 20 grudnia 2023, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jo_ana wrote:
    Pierwszy raz słyszę o czymś takim. Wiesz czym miałabyś być stymulowana ? To stymulacja do starań naturalnych czy iui/ivf?

Do ivf podobno dziewczyny na forum tutaj przez to przechodziły dlatego pytam

• Marlo Koleżanka

Wysłany: 20 grudnia 2023, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzior wrote:
    Hej czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak wyglądają te ministymulacje czym one różnią się od normalnej jeśli są pod rząd czy jest to tydzień po tygodniu czy dają lepsze efekty niż zwykła jestem nowa zielona w temacie lat 40 amh 0.8 zastanawiam się czy mini nie daje mniejszych szans z drugiej strony czytam że przy niskim amh są lepsze podpowie mi ktoś kto ma w tym własne doświadczenia?
    Po 1 mini masz ok 6 dni przerwy u zaczynasz znow. Mini sie sprawdzaja przy niskim amh, nizsze dawki lekow

Magdzior lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ