X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ministymulacja
Odpowiedz

Ministymulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magdzior Przyjaciółka

Wysłany: 20 grudnia 2023, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak wyglądają te ministymulacje czym one różnią się od normalnej jeśli są pod rząd czy jest to tydzień po tygodniu czy dają lepsze efekty niż zwykła jestem nowa zielona w temacie lat 40 amh 0.8 zastanawiam się czy mini nie daje mniejszych szans z drugiej strony czytam że przy niskim amh są lepsze podpowie mi ktoś kto ma w tym własne doświadczenia?

• jo_ana Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2023, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy raz słyszę o czymś takim. Wiesz czym miałabyś być stymulowana ? To stymulacja do starań naturalnych czy iui/ivf?

🌱Rozpoczęcie starań 01/2021
    👼🏻 Poronienie 9/12 tc 11/2021 💔

Moje ♡ 𝑊𝑒𝑟𝑜𝑛𝑖𝑘𝑎 04.2011
    ———————————————————
    Od 2023 KLINIKA W NL
    🔸 5 x stymulacja
    🔸 3 x IUI
    🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
    Ryzyko OHSS, transfer odroczony
    14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
    15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
    13/08 (S) III FET ❄️ 7 tc 💔
  • Magdzior Przyjaciółka

Wysłany: 20 grudnia 2023, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jo_ana wrote:
    Pierwszy raz słyszę o czymś takim. Wiesz czym miałabyś być stymulowana ? To stymulacja do starań naturalnych czy iui/ivf?

Do ivf podobno dziewczyny na forum tutaj przez to przechodziły dlatego pytam

• Marlo Koleżanka

Wysłany: 20 grudnia 2023, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzior wrote:
    Hej czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak wyglądają te ministymulacje czym one różnią się od normalnej jeśli są pod rząd czy jest to tydzień po tygodniu czy dają lepsze efekty niż zwykła jestem nowa zielona w temacie lat 40 amh 0.8 zastanawiam się czy mini nie daje mniejszych szans z drugiej strony czytam że przy niskim amh są lepsze podpowie mi ktoś kto ma w tym własne doświadczenia?
    Po 1 mini masz ok 6 dni przerwy u zaczynasz znow. Mini sie sprawdzaja przy niskim amh, nizsze dawki lekow

Magdzior lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ