SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

NAC

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Markotka Ekspertka

Wysłany: 11 kwietnia 2023, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, czy któraś z Was daje NAC swojemu facetowi? Jak dawkujecie, codziennie czy też tylko przez kilka dni? Nigdzie nie moge znaleźcć inf :/

👩🏼‍🤝‍👨🏻32l
    Starania naturalne z pomocą medyczną o pierwsze 👶🏼 od 06/2022 (z przerwami ☺️)

- Endometrioza IV st. ❌
    - adenomioza ? ❌
  • Magda25 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2023, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój bierze codzuennie aliness 500 mg. To nie szkodzi, a pomaga np na watrobe.

• Betti37 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2023, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Codziennie 600 mg
    Nadal bierze mimo ciąży.
    Teraz dla zdrowia

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ