X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną najlepsza klinika lub lekarz
Odpowiedz

najlepsza klinika lub lekarz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nati2ciaze Nowa

Wysłany: 25 lutego, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny jestem po 2 poronieniach,poszliśmy z mężem na badania mlr itd.Wynik wyszedł 13% konsultacja u Pana Dr.Sachy,zrobiliśmy szczepienia i kolejny wynik ml.dzis odebralam wyniki wynik spadł na 1%.Mam już dość.Powiedzcie pomozcie jaka klinika jest najlepsza która pomoże nam zobaczyć upragnione 2 kreski.

• Nati2ciaze Nowa

Wysłany: 25 lutego, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam,że piszę tak chaotycznie ale jeszcze będziemy po konsultacji kolejnej czekać na dawce macie jakieś doświadczenia?proszę podzielcie się

• Ola4354 Znajoma

Wysłany: 26 lutego, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati2ciaze wrote:
    Witajcie dziewczyny jestem po 2 poronieniach,poszliśmy z mężem na badania mlr itd.Wynik wyszedł 13% konsultacja u Pana Dr.Sachy,zrobiliśmy szczepienia i kolejny wynik ml.dzis odebralam wyniki wynik spadł na 1%.Mam już dość.Powiedzcie pomozcie jaka klinika jest najlepsza która pomoże nam zobaczyć upragnione 2 kreski.
    Zobacz sobie dr Magdalenę Czekańską-Rawską, ona przyjmuje w invimedzie w Warszawie. Czytałam o niej dużo dobrych opinii, jest dociekliwa i radzi sobie z trudniejszymi przypadkami

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ