X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Naturals po in vitro
Odpowiedz

Naturals po in vitro

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Małaczarna Ekspertka

Wysłany: 17 lutego, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Mam 2 dzieci z in vitro, przyczyna to słabe nasienie. Zastanawiamy się nad trzecim, ale jakoś trudno nam podjąc decyzję. Ja jestem na tak, ale mąż raczej nie.
    Wreszcie stwierdziliśmy, że może poprostu zdamy się na los. Z tego co czytałam statystyki poczęć naturalnych po in vitro są wysokie (nawet 1 na 5 zajdzie naturalnie). Jak to u Was wyglądało?

01 2022 ❤️
    03 2024 ❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ