X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Nie bolące piersi-Dostinex,Bromergon
Odpowiedz

Nie bolące piersi-Dostinex,Bromergon

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kania85 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeglądając cykle innych dziewczyn widzę że zachodząc w ciąże nawet przy bromergonie lub dostinexie odczuwały bóle piersi.Ja co cykl(nawet przed @)nie czuję nic,absolutnie nic.Jak jest u Was-biorących leki na obniżenie prl?

p19us65gg3ryctfo.png
    12.03.2009 Córcia <3
    19.02.2018 (*)9tydz :-(
    11.02.2019 Synek 34 tydz <3
    07.2020 (*)7tydz
    12.2020(*)CB
    4.01 II (12dpo) beta HCG 18,200
    7.01 (15dpo) beta HCG 88,90
    9.01 (17dpo) beta HCG 268
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kania co prawda ja juz nie biore bromergonu ale brałam i właśnie kuedy obniżyła mi sie prolaktyna zniknęły dolegliwosci przedmiesiączkowe takie jak ból piersi. Wczesniej schodzenie po schodach przed miesiączka sprawiało dość duży ból. Po btomegonie jakby ręką odjął. No i zostalo tak do teraz. Odstawiłam bromergon a ptolaktyna jak spadła tak się utrzymuje wiec mysle ze to nic niepokojacego. Nie wszystkie kobiety ktore zaszly w ciąże odczuwają ból piersi na samym początku. Czasem ból pojawia sie później. Każdy organizm jest inny.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2017, 09:03

kania85 lubi tę wiadomość

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ