X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Niedoczynnosc tarczyca cykl
Odpowiedz

Niedoczynnosc tarczyca cykl

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pelnanadzieji88 Znajoma

Wysłany: 2 grudnia 2021, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny, czy ktoras z Was ma moze niedoczynnosc tatczycy i byla jest leczona euthyroxem? Zostala u mnie wykryta niedoczynnosc tarczycy endo prEpusala mi euthyrox 37,5 dawke wczesniej moje cykle mialy po 32 dni poprzedni cykl mial juz 31 dni teraz po 6 tygodniach prZyjmowania leku mam wrazenie, ze moja owulacja wystapila idealnie w 14 dniu , ale pewna te nie jestem teraz czekam i wsZysto sie wyjasnilo moze ktoras z Was miala podobna sytuację?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2021, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, wyrównanie hormonów tarczycy ma bardzo dobry wpływ na owulacje, czesto nieleczona niedoczynność blokuje owulacje

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ