X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Niekompetentny lekarz??? a stymulacja
Odpowiedz

Niekompetentny lekarz??? a stymulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • HopeandFaith Przyjaciółka

Wysłany: 20 października 2017, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny
    Staram sie 12 cykl i lekarka zaproponowala mi Clo +Fostimon+Pregnyl. I wszystko byloby ok, gdyby nie to ze nie mialam ani jednego monitoringu cyklu wiec ani ona ani ja nie mamy pojecia czy owulacja jest czy nie? Tak wiec przepisala mi to w ciemno.
    Oczywiscie przy braniu Clo plus Fostimon plus Pregnyl ten monitoring by byl.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2017, 22:55

18cs
    Niedoczynność tarczycy ( TSH unormowane na 1,5)
    Hormony-ok, AMH-2,6, HOMA IR-2,06 ( bez leków)
    Diagnoza: cykle bezowulacyjne:/
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ