X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

NISKA BETA

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kasiaw183 Koleżanka

Wysłany: 23 czerwca 2023, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam jestem dziś 16 dpt.Oto moje bety proszę powiedzieć jakie Wy miałyście i jak się to skończyło.5dpt-11.60,7-29.70,9-47.90,12-118.00,,14-220.00,,16-403.00. PRZYROSTY W NORMIE ale niskie.Bardzo się boję..

• Krakowska Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2023, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 3x niskie bety źle się skończyły i niestety to częstsza sytuacja. Pamiętaj, że zawsze można podejść do procedury lub transferu jeszcze raz.

Immunologia. Drastycznie wysokie TNF.
    I-VII transferów - niskie bety lub bety zerowe.
    VIII transfer na immunoglobulinach. Wysokie bety od początku. Dziecko na świecie. Ciąża to matematyka.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ