X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Niska prolaktyna a inofem
Odpowiedz

Niska prolaktyna a inofem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kaarolinaa0202 Nowa

Wysłany: 11 lipca 2017, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, czy jeżeli mam takie wyniki (robione w 4dc) to mogę zazywac inofem?

PRL- 7,970 ng/ml 4,8-23,3
    LH- 2,86 mLU/ml 2,4-12,6
    FSH-4,27 mLU/ml 3,5-12,5
    Estradiol- 28,8 pg/ml 12,5-166

Bo czytalam gdzies, ze inofem obliża poziom prolaktyny ,LH i FSH.
    A przy okazji poprosze o interpretacje moich wynikow , ja jestem ciemna masa w tym, a sadze ze jest tu dużą mądrych głów. Wiem ze stosunek LH do FSH jest za maly bo 0.6, ale czy to bardzo duzy problem ??

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ