Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny! Wróciłam od poniedziałku do pracy. Nie myślałam, że aż tak będę się z tego cieszyła Lekarz zalecił poczekać kilka dni żeby zobaczyć jak się będę czuła po tych lekach i czy będzie poprawa. Przemęczyłam się 2 dni i zaczęło być lepiej. Teraz czuję się świetnie jakbym witaminki łykała mam nadzieję, że tak już zostanie bo nigdy nie czułam się tak dobrze po hormonach.
Kurcze pelaska ja czasami mam wrażenie, że tym ludziom wyobraźni brakuje...przecież ta cała procedura i tak nas dużo nerwów kosztuje. W każdym razie trzymam mocno kciuki za super komóreczki!!
Farzi a jak Ty się masz?? -
Ja mam sie caly czas tak samo. Boli mnie brzuch jak na okres i piersi chyba co raz bardzije. Jestem senna i w poniedzialek przeplakalam caly wieczor bo mi sie chcialo...plakac w sumie bez powodu!!! Gdybym nie brala lutinus to bym pomyslala ze jestem w ciazy ale ze mam duzo progesteronu to mysle ze to z tego powodu
Martwi mnie tylko ten bol brzucha ktory jest co raz silniejszy szczegolnie wieczorami i sprawdzam co chwile czy czasem nie dostalam okresu.taki ten nasz los okrutny !!! Dziewczyny musi byc dobrze !!!Farzi