X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Norwegia- in vitro
Odpowiedz

Norwegia- in vitro

Oceń ten wątek:
  • VanilioveLove Koleżanka

Wysłany: 21 marca 2023, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam u was dzieczyny? Cos sie udało? Ja właśnie dostałam list z datą pierwszej wizyty w maju😊 ciesze się bardzo ale zastanawiam się czy od razu dostane leki stymulujące i procedurę? Na którymś wątku czytałam ze najpierw przez 3 miesiące trzeba zgłaszać date miesiączki. Tez tak mialyscie ?

STARANIA OD 2020
    07.21 -- ciąża pozamaciczna /usunięty jajowód/
    03.22 -- badanie drożności jajowodu OK :)
    10.23 -- pierwsze IVF:
    22.10 - kropek na pokładzie 🤞
    Na feriach 1 ❄️
    7 dpt ⏸️😌😇
    28 dpt ❤️
    08.25 - wracamy po rodzenstwo

age.png
  • Ivi38 Nowa

Wysłany: 27 października, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Jestem tu nowa mieszkam w Norwegii i obecnie jestem na stymulacji letrazolem I Pani ginekolog powiedziała ze nic wiecej nie Może zrobić. A ja z pytaniem czy badanie drożności w Norwegii wykonuje ginekolog czy trzeba iść do kliniki niepłodności? Bo myślę nad tym gdyż mam swoje owulacje,na letrazolu jestem 4 cykl i bez powodzeń.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października, 06:44

‹‹ 404 405 406 407 408
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ