X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Norwegia- in vitro
Odpowiedz

Norwegia- in vitro

Oceń ten wątek:
  • VanilioveLove Koleżanka

Wysłany: 21 marca 2023, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam u was dzieczyny? Cos sie udało? Ja właśnie dostałam list z datą pierwszej wizyty w maju😊 ciesze się bardzo ale zastanawiam się czy od razu dostane leki stymulujące i procedurę? Na którymś wątku czytałam ze najpierw przez 3 miesiące trzeba zgłaszać date miesiączki. Tez tak mialyscie ?

STARANIA OD 2020
    07.21 -- ciąża pozamaciczna /usunięty jajowód/
    03.22 -- badanie drożności jajowodu OK :)
    10.23 -- pierwsze IVF:
    22.10 - kropek na pokładzie 🤞
    Na feriach 1 ❄️
    7 dpt ⏸️😌😇
    28 dpt ❤️
    08.25 - wracamy po rodzenstwo

age.png
‹‹ 404 405 406 407 408
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ