X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Norwegia- in vitro
Odpowiedz

Norwegia- in vitro

Oceń ten wątek:
  • VanilioveLove Koleżanka

Wysłany: 21 marca 2023, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam u was dzieczyny? Cos sie udało? Ja właśnie dostałam list z datą pierwszej wizyty w maju😊 ciesze się bardzo ale zastanawiam się czy od razu dostane leki stymulujące i procedurę? Na którymś wątku czytałam ze najpierw przez 3 miesiące trzeba zgłaszać date miesiączki. Tez tak mialyscie ?

STARANIA OD 2020
    07.21 -- ciąża pozamaciczna /usunięty jajowód/
    03.22 -- badanie drożności jajowodu OK :)
    10.23 -- pierwsze IVF:
    22.10 - kropek na pokładzie 🤞
    Na feriach 1 ❄️
    7 dpt ⏸️😌😇
    28 dpt ❤️

preg.png
‹‹ 404 405 406 407 408
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ