Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja mam krwawienie i wczoraj było delikatne kilka plamek wzięłam zastrzyki bo kurde nie wiedziałam do końca co zrobić. Zastrzyki wzięłam 17.30 a plamy zauważyłam ok 16 jak wróciłam do domu.Napisz do mnie priv wiadomość to może pogadamy jeśli masz ochotę ja próbowałam napisaćMadalada
-
Mam nadzieje ze wreszcie się uda bo często z takich zagmatwanych cykli wychodzą DZIECIACZKI oby nam się udało.Kurde juz nie mam siły 2 tyg temu miałam miesiączkę i znów nosz! !!! Ja dostałam miesiączkę normalnie jak powinna być a teraz znów nosz mój losMadalada
-
Hej dziewczyny!
Ja jednak do pracy nie poszłam. Zaczęłam brać microgynon, który przepisał mi lekarz z kliniki w Haugesund na zatrzymanie miesiączki. Mam je brać bez przerwy do operacji i po operacji chyba też przez chwilę no a potem ruszamy od początku. W każdym razie te hormony mnie zabiły. Wzięłam tabletkę przed snem o 20:30 , wstałam o 4 i wymiotowałam kilka godzin . Już mam dosyć tych przebojów. Jutro idę do mojego lekarza i czekam na decyzję z Haugesund czy mam je dalej brać czy przepiszą mi inne.
Widzę, że u Was też wesoło -
Tak u każdej z nas coś. Ja juz wymiekam tym wszystkim mam dosyć.Plamienie jest nie jest jak miesiączka bo tylko podplamiam na czerwono , na szczęście nie dużo.Jak ja się boję.Zobaczymy jak dziś będzie.
Nie pamiętam też cały czas tylko chwilami ehhh juz mam serdecznie dosyćMadalada -
Hej dziewczyny
Dawno mnie tu nie bylo z powodu mojego okropnego zmeczenia i wiymiotow,poza tym zaczal mi sie 12 tydzien ,i mam nadzieje ze mdlosci tez wnet mina:)to tyle o mnie.
Dzis czytalam wasze wpisy i trochę się pogubiłam ,tyle uwas sie dzieje no i sa tez nowe osoby. Wszystkich serdzecznie pozdrawiam i TRZYMAM ZA WAS WSZYSTKIE BADZO MOCNO KCIUKI
ALDA-bardzo mi przykro sciskam Cie mocnoSiv -
Siv już 12 tydzień ale ten czas "leci" super że wszystko u Was dobrze
Pelaska jak samopoczucie ? "Czujesz" jajniki ?
Baczka ustały te plamienia ?
Mar2śka jak u Ciebie ? Zmienili Ci leki ?
Farzi Trzymam kciuki
Ja po stymulacji mam 4 kg na plusie więc "biorę się" za siebie i będę się "katować" Dzień coraz dłuższy więc człowiek wraca do życia..........
-
Pelaska ja nie czułam nic i myślałam że mi pęcherzyki nie urosły tylko byłam cała napuchnięta - brzuch jak balon ale jajników nie czułam.
Ostatnio na wizycie lekarz powiedział Ci jaki jest rozmiar niektórych pęcherzyków ? Czy ich nie mierzył ?
Daj znać jutro Trzymam kciuki
-
No wlasnie dziwne to bylo bo usg trwalo 5 sekund i naliczyl 50 pecherzykow nie wiem kiedy i jak...tylko wyczytalam z kartki ze endometrium 4 mm a pecherzyki ponizej 6 mm...a tydzien temu miały niby 9 mm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 11:18