Nosicielstwo zespołu łamliwego chromosomu x
-
Czy jest na tym forum ktoś kto jest nosicielem łamliwego chromosomu x i mógłby podzielić się swoją historią ? czy się udało, czy się nie udało, doświadczenia z klinikami itd. Ja jestem nosicicielem, mam ponad 80 powtórzeń i mam wskazanie do in-vitro z badaniem zarodków. Jestem na etapie wyboru kliniki. Wiem, że może być trudno, ale chcemy spróbować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2021, 10:50
-
feniksy wrote:Czy jest na tym forum ktoś kto jest nosicielem łamliwego chromosomu x i mógłby podzielić się swoją historią ? czy się udało, czy się nie udało, doświadczenia z klinikami itd. Ja jestem nosicicielem, mam ponad 80 powtórzeń i mam wskazanie do in-vitro z badaniem zarodków. Jestem na etapie wyboru kliniki. Wiem, że może być trudno, ale chcemy spróbować.
Jeżeli chodzi o klinikę polecam Gameta Gdynia jest to klinika, która zna się na tym najlepiej , ,osobiscie Medart nie polecam jak przedmówczyni,w temacie badania zarodkow.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2021, 11:54
-
Dziękuję. Proszę o kontakt wyłącznie osoby które są nosicielem łamliwego chromosomu x
lub te osoby korzystały z badań zarodków z tych lub innych przyczyn. Interesuje mnie realność powodzenia, słyszałam, że to inwazyjna metoda.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2021, 12:15
-