Novum
-
Polecam Ci obejrzenie dokumentu kilku odcinków "In vitro. czekając na dziecko". Sama nie miałam z tą kliniką do czynienia, ale ten dokument jest nagrywany w tej klinice. Również polecam zajrzenie na forum nasz-bocian, tam znajdziesz opinie o różnych klinikach, również o novum
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Przyznam, że podczas leczenie w mojej klinice polecono mi konsultację w Novum.
Pomimo, że byłam tam raz i było mega profesjonalnie jak na nasze polskie warunki to jestem przekonana, że to jedne z najlepszych miejsc u nas w kraju. Kliku lekarzy zajmujących się problemem niepłodności w innych klinikach poleca właśnie Novum, zwłaszcza jak leczenie dość długo trwa.
Był moment, że zastanawialiśmy się nad procedurami właśnie tam ale to dla nas za daleko i udało nam się jednak w klinice bliżej miejsca zamieszkania. -
My leczymy się w Novum, to prawda jest bardzo profesjonalnie i rzetelnie. Polecam dr Taszycką.
Ania_84, Libra lubią tę wiadomość
4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
My póki co leczymy sie w Novum.. a raczej poki co kurujemy meza
jako jedyna kliniak w całej Polsce podjeła sie i dała nam szanse na nasze wspolne dziecko .. inni skreslali nas na stracie..
maz leczy sie u dr Wolskiego
aktualnie jestesmy w polowie II etapu kuracji
po I etapie wyniki byly powalajace
z zera plemnikow w nasieniu pojawily sie po 60 dniach niedojrzale plemniczki hormony zaczely sie normowac..moj amaz czuje sie o niebo lepiej
nie wiemy na ile kuracja przynisie calkowity skutek w postaci plemnikow.. ale sa postepy najprawdopodobniej luty bedzie miesiacem biospji meza i jelsin\znajda sie plemniki pozniej in vitrro
bylismy u kilku andrologow ale tylko w Novum maz zostal doklandie przebadany .. szczegolnie ze poprzedni lekarza kilku rzeczy nie sprawdzili a podejrzewali wada genetyczna u meza ..
jesli chodzi o meska plodnosc polecam...
ps .. o dziwo nie namawiali nas na drogie leki.. ktore proponowali nam inni lekarze ;/Mallina, Libra lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:My póki co leczymy sie w Novum.. a raczej poki co kurujemy meza
jako jedyna kliniak w całej Polsce podjeła sie i dała nam szanse na nasze wspolne dziecko .. inni skreslali nas na stracie..
maz leczy sie u dr Wolskiego
aktualnie jestesmy w polowie II etapu kuracji
po I etapie wyniki byly powalajace
z zera plemnikow w nasieniu pojawily sie po 60 dniach niedojrzale plemniczki hormony zaczely sie normowac..moj amaz czuje sie o niebo lepiej
nie wiemy na ile kuracja przynisie calkowity skutek w postaci plemnikow.. ale sa postepy najprawdopodobniej luty bedzie miesiacem biospji meza i jelsin\znajda sie plemniki pozniej in vitrro
bylismy u kilku andrologow ale tylko w Novum maz zostal doklandie przebadany .. szczegolnie ze poprzedni lekarza kilku rzeczy nie sprawdzili a podejrzewali wada genetyczna u meza ..
jesli chodzi o meska plodnosc polecam...
ps .. o dziwo nie namawiali nas na drogie leki.. ktore proponowali nam inni lekarze ;/Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja juz po wizycie i w domu. Odczucia mam bardzo pozytywne. Klinika super, wszyscy sie Tobą interesują,pełen profesjonalizm. Dostalismy liste badan do zrobienia i bedziemy szykowali sie do inseminacji jesli moje HSG wypadnie dobrze.
Ania_84 lubi tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Mallina wrote:Tak się cieszę, że są piękne postępy u Was. Wasza wytrwałość i wysiłek będzie nagrodzony !
jeszcze miesiac kuracji .. a ja juz bym robila badania .. -
Betty Boop wrote:Ja juz po wizycie i w domu. Odczucia mam bardzo pozytywne. Klinika super, wszyscy sie Tobą interesują,pełen profesjonalizm. Dostalismy liste badan do zrobienia i bedziemy szykowali sie do inseminacji jesli moje HSG wypadnie dobrze.
-
Ania_84 wrote:ehh zobaczymy .poki co mam etap watpliwosci czy to co robimy da rezultaty..
jeszcze miesiac kuracji .. a ja juz bym robila badania ..Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Mallina wrote:Bądź cierpliwa, ja też czasem jestem w gorącej wodzie kąpana i chciałabym wszystko na już, a los uciera mi nosa
i albo cudna wiadomosc alb mniej cudna IUI z nasieniem dawcy ..chc dla mojego M nawet ta druga opcja jest dobra..
napardwe mamay duzo cierpliwosci ale jak pod koniec leczenia czlowiek jest ciekawy -