NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Ziuta@ 35 wrote:Olaboga 😱😱😱😱novum oszalało 😡
Czyli jak dzwonie do konsultanta umówić rozmowę to on mi mówi ile mam zapłacić, na jakie konto?
Cholercia toż ja teraz nic nie wiem.... Jak to się odbywa....
Przesylają na e-mail link do płatności z kwotą, godziną i z dopiskiem o maksymalnym czasie konsultacji. Płatność musi byc zrobiona przed rozmową. Jest tez informacja, ze lekarz próbujęsię polaczyc dwa razy i tyle, więc trzeba pilnowac godziny. Myślę, ze lekarz nie rozłączył by się w trakcie a czas dla nas zawsze był wystarczający ale jednak wprowadza to trochę nerwową atmosferę. -
nick nieaktualny
-
A jak za długo nie dzwonią to samemu zadzwonić i zapytać co się dzieje . Ja ostatnio siedziałam godzinę pod telefonem i nic . Zadzwoniłam i mnie połączono z lekarzem . Dr twierdziła, że nie mogła się dodzwonić 🤦♀️ a ja calusieńki czas z telefonem siedziałam.
-
mar2śka wrote:A jak za długo nie dzwonią to samemu zadzwonić i zapytać co się dzieje . Ja ostatnio siedziałam godzinę pod telefonem i nic . Zadzwoniłam i mnie połączono z lekarzem . Dr twierdziła, że nie mogła się dodzwonić 🤦♀️ a ja calusieńki czas z telefonem siedziałam.
Do mnie ostatnio doktor zadzwonił godzinę wcześniej , chyba się pomylił ale i tak czekałam jak na szpilkach więc nawet lepiej bo się nie denerwowalam. -
Jak mialam zły wynik przed rozpoczęciem procedury i nie wiedziałam czy zacząć leki itp to lekarz oddzwonił tego samego dnia i nic nie placilam więc to też zależy kto odbierze ten telefon i czego dotyczy problemStarania od 2014 roku niezliczona liczba badan zabiegow i kasy...
21.06.2018 ICSI jednej blastocysty (niestety negatyw)
04.02.2019 crio blastki ( ciąża biochemiczna) [*]
10.06.2019 crio blastki (biochemiczna) [*]
14.02.2021 kolejna procedura
03.03.2021 odwołany transfer hiperstymulacja
❄️❄️❄️❄️❄️ blastek
26.05. 2021 transfer beta 6dpt-37, 9dpt-123,11dpt - 160,13dpt-125
08.12.2022 5 transfer
6 dpt 33 8dpt 103.8 10 dpt 252 12 dpt 470 20 dpt 1631 22 dpt 389 😭
30.10.2023 laparoskopia podejrzenia wodniaka niestety sprawa jest bardziej skomplikowana niż się wydaje...
06.08 6 transfer blastka 4.1.2 8dpt 86 10dpt 208 12 dpt 418 15 dpt 1144... 22.04.25 czekamy na ciebie synek -
nick nieaktualnyAnka84 wrote:Dziewczyny poratujcie, bo ja się nie znam. Wiek: 37l. W czwartek pierwsza wizyta w klinice. Zrobilam sobie z ciekawości badania. I chyba nie jest dobrze.
glukoza na czczo 101,36mgmg/dl (cały czas wahała mi się 93-95)
po 1h: 140,41mg/dl
po 2h: 77,90mg/dl
insulina na czczo: 8,30 mU/I
po 1h: 71,62mU/I
po 2h: 37,27mU/I
Kortyzol: 22,7ug/dl
Dhea-SO4 - 290ug/ dl -
Dziewczyny dzisiejsza beta 628 , ale leci ze mnie caly czas. Przyjął mnie ginekolog u mnie w miescie ale nie stwierdził skąd te plamienia (dzisiaj to juz jak krwawienia) . Pecherzyki widac ale nie widac co i jak bo jest za wcześnie, to 18dpt. Takze nic się nie wyjaśniło. Przyrost bety na granicy . O 20 konsultacja z kliniką -
Angelka883 wrote:Witam. Co polecacie przed crio, żeby śluzówka była dobra i żeby zapobiec skurczom.
A przed to nie mam pojęcia . Niektóre dziewczyny polecały czerwone wino przed transferem. Może ktoś inny coś jeszcze podpowie .Angelka883 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mar2śka wrote:Po transferze : Z „domowych” sposobów to nospa i leżenie w miarę możliwości . Ja za pierwszym razem nie miałam skurczy ale po 2 transferze już było gorzej. Dodatkowo wcinał świeżego ananasa po transferze- nie zaszkodzi a bardzo jest smaczny 😉
A przed to nie mam pojęcia . Niektóre dziewczyny polecały czerwone wino przed transferem. Może ktoś inny coś jeszcze podpowie .mar2śka lubi tę wiadomość
-
Angelka883 wrote:Witam. Co polecacie przed crio, żeby śluzówka była dobra i żeby zapobiec skurczom.
Tez słyszałam ze ananas od owulacji, spacery zawsze pomocne, głowa się trochę wyciszy, swiezego powietrza nigdy za wiele.Angelka883 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Durkapa wrote:Dziewczyny w piątek mam usg i z wynikiem endometrium dzwonie do novum , zeby ustalić transfer, jesli endometrium jest juz w porządku to z kim to ustalam skoro moja pani dr jest tylko we wtorki, środy i czwartki?
Nie byłam w takiej sytuacji bo mój lekarz jest w klinice codziennie.Durkapa lubi tę wiadomość
-
Durkapa wrote:Dziewczyny w piątek mam usg i z wynikiem endometrium dzwonie do novum , zeby ustalić transfer, jesli endometrium jest juz w porządku to z kim to ustalam skoro moja pani dr jest tylko we wtorki, środy i czwartki?
Ja ustalałam z innym lekarzem, tego dnia nie było mojego lekarza. Miałam crio na cyklu naturalnym i musialam zadzwonic po potwierdzenie owulacji umowic dzień transferu.Durkapa lubi tę wiadomość