NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Emma 32 wrote:Ty cały czas chodzisz do novum czy już inny lekarz ciążę ci prowadzi ? Gdzie robisz połowkowe?
Do Novum juz nie chodze ale chodze prywatnie do lekarki ktora mnie prowadzila w klinice i jestem b.zadowolona.w Novum ostatnio robilam prenatalne i test Pappa i tak mnie wkurzyli ze
polowkowe bede robic gdzie indziej,dokladnie w alfa leku☺
3mam kciuki a w ktorym dniu po transferze idzisz na wizyte serduszkowa?
Ja tez nic nie czulam i praktycznie nie mialam objawow na samym pocxatku ,biust tylko mnie bolal ale mdlosci zadnych nie mialam.[/QUOTE]
W 30 dpt mam nadzieję że będzie już coś widać.... -
Ja na prenatalne dostałam od dr Obuchowskiej skierowanie i zapisałam się na NFZ do multimedu na Waryńskiego
badanie robił dr Biskupski, młody lekarz, badanie baaardzo dokładne, trwało chyba ze 30 minut także polecam jakby ktoś szukał, komercyjnie razem z Pappa kosztuje chyba ok 300 zł -
hej kobitki. czy wiecie do której godziny siedzi ktoś na recepcji w Novum? mam coś do skonsultowania ale nie chce mi się dzwonić na infolinię i tłumaczyć przez telefon, akurat dzisiaj będę w okolicy kliniki ale w godzinach późnych popołudniowych i się zastanawiam czy by nie wpaść osobiście. ale nie wiem czy ktoś tam będzie jeszcze.. wiecie może?♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Asia_88 wrote:"Przychodnia nOvum jest czynna:
•od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 20:00,
•w soboty w godzinach 8:00 - 14:00"
czyli zakładamy że jak czynna w tych godzinach to i na recepcji ktoś jest, tak?
zakładam że tak
dzięki!♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
2 mrożaki -
Asia_88 wrote:No to wracamy do zabawy. Na stymulację przejmuje nas Lewandowski, nasza dr urlopuje i broni doktoratu. Protokół ma być krótki: Clo, Menopur i Puregon. Niewielkie dawki, aby mógł się odbyć świeży transfer. Na razie dostałam Orgametril na 12 dni, potem @ i po majówce ruszamy. Ktoś planuje stymulację w tym czasie czy zostałam sama na placu boju?
Asia_88 ja zacznę protokół 2-3 tydzień maja czyli też po majówce. Na razie czekam na @, która powinna być już w poniedziałek. Jak się zacznie @ to jeszcze w tym tygodniu pierwsze badania, żeby zdążyć przed wizytą startową, która ma być mniej więcej w majówkę.2 lata starań
33 lata
03.2017 - Niedrożne jajowody (laparoskopia)
04.2017 - Novum start
05.2017 - I procedura IVF et jednego zarodka -
Bobby29 wrote:Asia ja o ile się nic nie zmieni. 1dc powinnam mieć 9-11 maja i będę ruszać że stymulacja
najbardziej boję się posiewów.. jak coś wyjdzie trzeba zaleczyc wiadomo.
czy wg was jest sens zrobić teraz posiew i zobaczyć czy jest ok? bo jak będzie nie ok to chyba miałabym jeszcze czas żeby wyleczyć się przed startem..?Bobby29 lubi tę wiadomość
2 lata starań
33 lata
04.2017 - Novum start
05.2017 - I procedura IVF et jednego zarodka -
No to już mamy trio do stymulacji w maju Jeśli u mnie wszystko pójdzie zgodnie z planem to pierwszy zastrzyk będzie 30.04/01.05... no ale przecież z tym wszystkim nigdy nic nie wiadomo na pewno.
ana167, Bobby29, Ana_83, magda_31 lubią tę wiadomość
-
ana167 wrote:ja sie dziś wsciekłam, robiłam w jednej z sieciówek badania, w tym chlamydia pcr z moczu, co sie okazało, ze mocz się wylal i badanie do powtórzenia... tylko nikt nie zadzwonil , napisał ze sie badanie nie udało .. gdybym dziś ni epodjechal po jego odbior to bym o tym nie wiedziala... no zesz.. płacisz i tak mają CIe w d...
dobrze ze novum robia je szybko ale cena kosmos 214 zl..
Ja bym drugi raz nie zapłaciła... powinni Ci zrobić w cenie tego pierwszego - przecież nie wykonali badania, to czemu masz płacić za usługę, której nie było? -
dziewczyny my na 26 mamy startową
wcześniej byłam na wstępnej u dr Langner, ale jest na urlopie w tym czasie kiedy akurat mogę mieć wizytę, bo potem z kolei my jedziemy na urlop. więc zapisałam się po prostu na termin który mi pasowal i wyszło że do dr Staroslawskiej.♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
2 mrożaki -
No my od roku jestesmy u Langner, ale ze względu na jej urlop i nasze "osiągnięcia" do tej pory przejmie nas Lewandowski. Startowa juz za nami, a jutro robimy brakujące badania i czekamy.. Powiem Wam, że rok temu zupełnie inaczej to przeżywałam. Była ekscytacja, entuzjazm. Teraz juz na chłodno i nadzieje tez duuuuuuzo mniejsze..
-
Bobby29 wrote:dziewczyny my na 26 mamy startową
wcześniej byłam na wstępnej u dr Langner, ale jest na urlopie w tym czasie kiedy akurat mogę mieć wizytę, bo potem z kolei my jedziemy na urlop. więc zapisałam się po prostu na termin który mi pasowal i wyszło że do dr Staroslawskiej.
My też mamy wizytę startową u dr Starosławskiej, ale tydzień później. My jesteśmy zadowoleni z pierwszej wizyty u pani dr.Bobby29 lubi tę wiadomość
2 lata starań
33 lata
04.2017 - Novum start
05.2017 - I procedura IVF et jednego zarodka