NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyana167 wrote:Witaj.. Nie mialam szczepien na zoltaczke.. Powodzenia.
Asiu_88, wyczytałam, że jesteś świeżo po świeżym transferze, trzymam kciuki ! Mam pytanie - czy mierzyli Ci estradiol w dniu punkcji czy w dniu transferu? Ja wczoraj w 11 ds miałam E2 ponad 6000, zastanawiam się, czy uda mi się podejść do transferu jeszcze w tym cyklu... -
Estradiol bada się ostatniego dnia stymulacji, później już nie (przed zastrzykiem wyzwalającym np Ovitrelle). Mój w 13ds wynosił 6100 i transfer był "na granicy" - czuję od wczoraj bół jajników, szczegolnie prawego, ale to jest do zniesienia. Byle się nie pogarszało, to przeżyję
-
nick nieaktualnyAsiu , dziękuję za odpowiedź.widzę,że mamy podobne wyniki,bo ja wczoraj też ostatni dzień stymulacji i podobny wynik estradiolu, co Ty. Czy jesteś po transferze w domu czy chodzisz do pracy? Czy szczepilas się na zoltaczke? Z góry dziękuję za odpowiedź
-
Ja aktualnie nie pracuje, ale poprzednio brałam L4 na dwa tygodnie po transferze (praca w korpie).
A co do żółtaczki to dalam im tylko xero karty szczepień ze szkoły i było ok - chyba w podstawówce albo gimnazjum byly takie szczepienia w 3 dawkach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2017, 13:38
-
Zawsze jest
Ana kciuki!!!GOSIEK90, ana167 lubią tę wiadomość
[/url]
07.2016 Crio
II ICSI - ⛄⛄⛄⛄⛄⛄
11.2016 et 4tc
02;07;09.2017 crio
11.2017 leczenie immuno
12.2017 crio ☃☃4tc
III ICSI ⛄⛄
4.2018 crio
07.2018 pożegnanie z Novum
10.2018 telefon do OA (tylko tel...)
07.2021 IV ICSI nowa nadzieja
07.2021 💔🥺
08.2021 💔🥺
10.2021💔💔🥺
12.2021 V ICSI ⛄⛄⛄
01.2022 ET... czekamy
7dpt - 27,5
10dpt - 151
16dpt - 1478
27dpt
04.2022 - poznaliśmy płeć - synek
05.2022 - 21tc usg połówkowe 340g
09.2022 💙🤱3500g 55cm zdrowy synek 🥰❤️🍼 -
Oj tak.. Stasznie bym chciała mieć szansę przeżywać takie wizyty. Ana, super że wszystko w porządku! Nadal jesteś ostrożna z emocjami czy w końcu zaczynasz sie cieszyć?
-
Dziękuję kochana! Oby wszystkie dobre słowa i zaciśnięte kciuki podziałały
Czuję się nieźle, nie pogarsza się - mam wiec nadzieję, że hiperki nie będzie nawet jeśli beta ruszy. Prawy jajnik czasem boli, ale myślę że ma prawo po stymulacji... Dziś dowiedziałam się o dwóch ciążach wśród moich koleżanek. Ile łatwiej byłoby sie cieszyć, gdyby i nam wreszcie sie udało...Xena86 lubi tę wiadomość
-
Ana, wiem o czym mówisz.. Dla mnie to niepojęte, jak można z dzieckiem przyjść w takie miejsce. Wg mnie to kompletny brak empatii i wyczucia. To jakby pójść jeść pachnąca, gorącą pizzę do głodujących.. Strasznie mnie to irytuje zawsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2017, 09:51
problemik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuż jestem zapakowana i mnie malż wiezie,jaja już mnie tak od wczoraj bolą jakbym miała worek kamyczków w brzuchu Muszę wyłączyć emocje i być dobrej myśli,trzeba podejść zadaniowo, od teraz już nic ode mnie nie zależy
Karo-Linka lubi tę wiadomość
-
Ana udało Ci się zapisać do lekarza o którym Ci pisałam na Waryńskiego? Kiedy badanie?