NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No fajnia wiadomosc jeszcze w starym rokuStarania od 2014 roku niezliczona liczba badan zabiegow i kasy...
21.06.2018 ICSI jednej blastocysty (niestety negatyw)
04.02.2019 crio blastki ( ciąża biochemiczna) [*]
10.06.2019 crio blastki (biochemiczna) [*]
14.02.2021 kolejna procedura
03.03.2021 odwołany transfer hiperstymulacja
❄️❄️❄️❄️❄️ blastek
26.05. 2021 transfer beta 6dpt-37, 9dpt-123,11dpt - 160,13dpt-125
08.12.2022 5 transfer
6 dpt 33 8dpt 103.8 10 dpt 252 12 dpt 470 20 dpt 1631 22 dpt 389 😭
30.10.2023 laparoskopia podejrzenia wodniaka niestety sprawa jest bardziej skomplikowana niż się wydaje...
06.08 6 transfer blastka 4.1.2 8dpt 86 10dpt 208 12 dpt 418 15 dpt 1144... czekamy -
klara1234 wrote:wyszla druga blada kreska...
chyba musze potwierdzic beta we wtorek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
klara1234 wrote:wyszla druga blada kreska...
chyba musze potwierdzic beta we wtorek
Yupiiiii !!! widzisz,a tak się bałaś
Potwierdzaj i czekamy na dobre wieści -
Ewela112 wrote:Dziewczynki panikuje ! Kończy się 5 tydzień, byłam w łazience a tu taki galaretowaty czop, zoltawy ale przezroczysty (taki jak przy odblokowaniu szyjki). Biorę lutinus, czy to może być od tego? Co robić, a może któraś z Was tak miała?
I co tam kochana z tym Twoim czopem ... wszystko oki ??? -
Dziewczyny, czy miałyście plamienia po transferze? Teraz miałam w dniu i dzień po (to prawdopodobnie było przez krwawienie z szyjki przy zabiegu), potem 2 dni nic i teraz trochę wczoraj wieczorem i dzisiaj rano. Dosłownie jedna kropla podbarwione na brązowo. Transfer był w pt. W poprzednim świeżym nie miałam plamken, biorę tyle samo progesteronu i teraz cykl był naturalny więc to raczej nie niedobory...
-
nick nieaktualnyKaśkaKwa dzięki, że pytasz. Sytuacja narazie się nie powtórzyła, znalam też na starych forach, że dziewczyny też tak miały. Do wczoraj tak bardzo dobrze się czułam, że znów zaczęłam się martwić. Jakaś dziwna jestem-jak dobrze to się martwię, jak źle to panikuje. Musze coś wziąć na uspokojenie
W pon idę do doktora na pierwsze usg, może ono mnie uspokoi.KaśkaKwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ana doskonale Cie rozumiem, koncowka ciezka, ale juz coraz blizej. Ja na szczescie na koniec nie wymiotowalam ale nie moglam chodzic, bo mi Niunia uciskala na jakis nerw, a niestety wstac trzeba bylo, bo pierworodna w domu I nie dala lezec. Kciuki za szybkie rozwiazanie
ana167 lubi tę wiadomość
-
Xena86 wrote:Asia juz po wizycie, bo to chyba dzis? Jak tam?
Karola1985, Kabełka, ana167, Xena86, magda_31, *SmoczycA*, Bella93, emka29, problemik lubią tę wiadomość
-
Asia_88 wrote:U nas wszystko super, dziękuję Serduszko 154/minute, waga 130g (wg długości kości udowej), długości CRL już nie mam wpisanej, tylko wagę - jest dzień do przodu bo wyszło 15+3
Asia_88 lubi tę wiadomość
-
Cześć wszystkim!
Jestem tutaj nowa.
Dziewczyny, ratujcie! Jutro punkcja w Novum, a ja dzisiaj nic nie czuję. O 22 wczoraj orvitelle i straszne bóle cąły dzień a dzisiaj spokój. Czy nie spóźnimy się z punkcją?
Czy w niedzielę zadzwoni ktoś z Novum potwierdzić czy w pon transfer czy dopiero w pon rano to zrobią? Jak myślicie, jakie macie doświadczenia?
Dziękuję, pozdrawiam i trzymam kciuki za te w trakcie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 10:08
„Oboje sobie przeszkadzamy” -
W niedzielę nie pracują, więc nikt nie będzie dzwonił. Skoro punkcję masz jutro, to w sobotę powinien być telefon ile komórek się zapłodniło. I nie martw się, że nic nie czujesz, jakbyś czuła to też byś się zastanawiała czy to dobrze. Jeśli wzięłaś zastrzyk zgodnie z zaleceniami to wszystko będzie ok.
-
Asia_88 Dziękuję Ci Kochana!!! Tak myślałam, że w sobotę zadzwonią z dobrymi wieściami
Tobie się udało przy ICSI? Widze, że trzecia to była próba? Kto wykonywał Ci punkcję i transfer?
Czy to nadal prawda, że ICSI w laboratorium dokonuje dr Kozioł?
Czy ciśnienie 130/80 nie jest za wysokie do transferu? Wspomnieli mi, że duże i pytali czy nie mam dolegliwości i się nie leczę. Moja siostra miała problemy z ciśnieniem w ciąży. Czy to może wpływać na powodzenie zagnieżdżenia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 10:37
„Oboje sobie przeszkadzamy”