NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Ta gorączka to może być dobry znak ja od wczoraj delikatne, ale uciążliwe wiercenie po lewej stronie brzucha
ef36, Justa86 lubią tę wiadomość
-
No ja właśnie nic nie czuje oprócz jajników. Ale to prawie od początku- tak jakby rosły tak je czuje
Poza tym ciszą...2015 początek starań, HSG, laparoskopia, jajowody drożne, endo I stopnia, PCOS, kilka cykli stymulowanych, 2017 IUI Białystok Bocian,start nOvum II 2018, IV 2018 ICSI, 22.05.2018 crio- 9dpt beta=15 -
A co mi tam,pewnie;) bo już się nie mogę doczekać. Wiem że nie będę panikowala jak nic nie będzie bo pewnie za wcześnie jeszcze.2015 początek starań, HSG, laparoskopia, jajowody drożne, endo I stopnia, PCOS, kilka cykli stymulowanych, 2017 IUI Białystok Bocian,start nOvum II 2018, IV 2018 ICSI, 22.05.2018 crio- 9dpt beta=15
-
Daj znać bo Ty też jutro robisz,Tak? Dziś fajnie bo czas leci,grill i znajomi. Betę zrobię w środę. A ten sikaniec to tak dla kaprysu chyba.2015 początek starań, HSG, laparoskopia, jajowody drożne, endo I stopnia, PCOS, kilka cykli stymulowanych, 2017 IUI Białystok Bocian,start nOvum II 2018, IV 2018 ICSI, 22.05.2018 crio- 9dpt beta=15
-
Ja betę w piątek
Tak sikam jak nie zapomnę, bo czasami wstałam zaspana i się wysikałam przed testemWiki03 lubi tę wiadomość
-
Necia124 wrote:Odebrałam wynik bety 25. Ale pojawiło się teraz krwawienie. Czy miała któras tak?? 10 dpt 3dniowego zarodka
Jak sytuacja ??? wszystko oki ????
-
nick nieaktualny
-
KaśkaKwa wrote:Jak sytuacja ??? wszystko oki ????
Zastanawiam się czy na ta wizytę 25 dpt jechać do Novum czy już do swojego gina iść.
Od wczoraj bardzo źle znoszę zapach i smak szynki i mięsa. Na obiad miałam swoje ulubione Szwajcary i nie dałam rady zjeść nawet kawałka.
A u Ciebie jak? -
Nie musisz jechać..
U mnie załamka 1 kreska na teście 7 dpt, dwóch 4 dniowych zarodków ;(
Będę jeszcze sikać pewnie jutro i pojutrze... Ale mega mi smutno ;( -
Wiki03 wrote:Dziewczyny miałam dziś zadzwonić do dr Dońca umówić wizytę... zapomniałam wziąć nr tel ze sobą. Ma może któraś i mogłaby mi udostępnić?
Dziewczyny trzymam kciuki za pozytywne bety &&&& z ukrycia bardzo Wam kibicuję !!
Do recepcji Novum potrzebujesz ???
+48 601 993 344 -
nick nieaktualnyKaśkaKwa nie trać jeszcze nadziei... wiesz jak to bywa z testami... Najlepiej za dwa dni zrób betę. Wtedy już coś powinno wyjść...
Niestety potrzebuję nr bezpośredniego do dr Dońca. Dostałam go na informacji po histeroskopii. Tylko gapa nie wzięłam ze sobą do pracy... -
Kasia spokojnie. U mnie też jedna. Ale ja to wiedziałam że za wcześnie na test . Tylko mam lepsze samopoczucie jak myślę że test zrobię i może być wow;) Spokojnie zrobimy jutro betę robię w środę bo do czwartku mam zwolnienie.2015 początek starań, HSG, laparoskopia, jajowody drożne, endo I stopnia, PCOS, kilka cykli stymulowanych, 2017 IUI Białystok Bocian,start nOvum II 2018, IV 2018 ICSI, 22.05.2018 crio- 9dpt beta=15
-
KaskaKwa Ty miałaś mrożone 3 dniowe? I liczysz ten jeden dzień plus przez to rozmnażanie na wieczór?Bo 4 dniowych się chyba nie zamraza Ale mogę się mylić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2018, 08:31
2015 początek starań, HSG, laparoskopia, jajowody drożne, endo I stopnia, PCOS, kilka cykli stymulowanych, 2017 IUI Białystok Bocian,start nOvum II 2018, IV 2018 ICSI, 22.05.2018 crio- 9dpt beta=15 -
KaśkaKwa wrote:Nie musisz jechać..
U mnie załamka 1 kreska na teście 7 dpt, dwóch 4 dniowych zarodków ;(
Będę jeszcze sikać pewnie jutro i pojutrze... Ale mega mi smutno ;(
Kaśka to jeszcze niczego nie przesądza. Przecież to 11- dniowy zarodek. Test ciążowy może mieć za małą czułość żeby wykryć ciąże na tak wczesnym etapie.
A kiedy idziesz na betę?KaśkaKwa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja spróbowałam test bo do dziś mam leki i muszę wykupić recepty za kilka stówek;(
Ale i tak nic nie wiem tylko stres niepotrzebny Głupia Ja
Serduszka były zamrożone w 3 sobie, a podane dzień po rozmrożeniu i dlatego liczę ok 4 dniowe (9 i 12 blastomerow).
No nic chciałam to mam ;(
Muszę jechać do apteki i coś podzialac w tej sprawie. -
Beta w piątek miała być ;( 11 dpt ale teraz to już nie wiem co robić .
Najgorsze te leki, nie chciałam wykupić wszystkiego bo jak się nie uda zamierzam odpocząć na wakacje pojechać i tak muszę zacząć całą procedurę na nowo.