NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
carola12 wrote:Zamierzam w czwartek.Ale nadziei za bardzo juz nie mam.Moje slabeusze nie daly rady:(
-
Kasia spokojnie. Licząc jak Ty to moj jest 3dniowy. I ja się wcale nie przejmuję. Przecież to nie beta... wiadomo że test później pokaże. Jeszcze będziesz karmiła dwoma butelkami na raz haha myśl o tym2015 początek starań, HSG, laparoskopia, jajowody drożne, endo I stopnia, PCOS, kilka cykli stymulowanych, 2017 IUI Białystok Bocian,start nOvum II 2018, IV 2018 ICSI, 22.05.2018 crio- 9dpt beta=15
-
Justa86 wrote:Kasia spokojnie. Licząc jak Ty to moj jest 3dniowy. I ja się wcale nie przejmuję. Przecież to nie beta... wiadomo że test później pokaże. Jeszcze będziesz karmiła dwoma butelkami na raz haha myśl o tym
Kochana wiem, że czasami dziewczyną nie pokazuje a beta pozytywna ,
ale mi w poprzedniej ciąży (*) - test o czułości 10 pokazał 2 kreski (słabiutka) przy becie 27, dlatego miałam nadzieję, że jak już coś się dzieje to test pokaże.
Teraz miałam ten sam test.
No trudno będę dobrym przykładem babskiej głupoty
i żeby innym laskom nie przyszło do głowy testować 7 dpt
Carla przypomnij mi kiedy miałaś transfer i jakie zarodki ?
-
KaśkaKwa wrote:Nie musisz jechać..
U mnie załamka 1 kreska na teście 7 dpt, dwóch 4 dniowych zarodków ;(
Będę jeszcze sikać pewnie jutro i pojutrze... Ale mega mi smutno ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2018, 13:11
KaśkaKwa lubi tę wiadomość
-
KaśkaKwa wrote:Dziewczyny ja spróbowałam test bo do dziś mam leki i muszę wykupić recepty za kilka stówek;(
Ale i tak nic nie wiem tylko stres niepotrzebny Głupia Ja
Serduszka były zamrożone w 3 sobie, a podane dzień po rozmrożeniu i dlatego liczę ok 4 dniowe (9 i 12 blastomerow).
No nic chciałam to mam ;(
Muszę jechać do apteki i coś podzialac w tej sprawie. -
Wiki03 wrote:Niestety potrzebuję nr bezpośredniego do dr Dońca. Dostałam go na informacji po histeroskopii. Tylko gapa nie wzięłam ze sobą do pracy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2018, 13:50
Wiki03 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
carola12 wrote:Zamierzam w czwartek.Ale nadziei za bardzo juz nie mam.Moje slabeusze nie daly rady:(
Wierzymy w Nasze dzieci nawet jak są słabsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2018, 13:54
-
KaśkaKwa wrote:Fraxiparine, Luteina, Lutinus, Estrofem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2018, 17:13
-
Mogę wziąć ESTROFEM 16 zł płaciłam w aptece to Ci przeleje 32 zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2018, 19:05
-
KaśkaKwa wrote:Mogę wziąć ESTROFEM 16 zł płaciłam w aptece to Ci przeleje 32 zł
-
Dziewczyny jeśli chce zrobić w novum histeroskopie (z zalecenia lekarza prowadzącego) to muszę być na jakiejś wizycie u dr donca czy poprostu się umawiam na zabieg jak dostanę okres?
I pytanie, czy dzwonie na rejestrację i tam mnie zapisują?
Zrobiłam jeszcze dzisiaj betę i spadła ddo 17...czekam na okres -
Ziuta@@34 wrote:Dziewczyny jeśli chce zrobić w novum histeroskopie (z zalecenia lekarza prowadzącego) to muszę być na jakiejś wizycie u dr donca czy poprostu się umawiam na zabieg jak dostanę okres?
I pytanie, czy dzwonie na rejestrację i tam mnie zapisują?
Zrobiłam jeszcze dzisiaj betę i spadła ddo 17...czekam na okres -
japonka wrote:Ojtam, kawę mi postaw w barku czy coś kiedy potrzebujesz? Będę w N w piątek na badaniu ale generalnie jestem z Mordoru więc nie mam daleko w te okolice.
Nie jadę narazie, wszystko zależy od bety
-
KaśkaKwa wrote:Nie jadę narazie, wszystko zależy od bety