NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka jak test? Mam strasznie słaby zasięg ale cały czas myślami jestem z Toba
KaśkaKwa lubi tę wiadomość
Wysoki prg w fazie folikularnej, Niedoczynność tarczycy;
3 x ciąża pozam. natural.- usunięte oba jajowody;
3 Kliniki;
4 x ICSI, 8 transferów, 10 zarodków, 1 x cb
Ostani transfer 18.08.2020 r.
Nasz mały wielki cud 🙏❤️
8dpt- beta 88; 10dpt- beta 234; 13dpt- beta 1199; 15dpt- beta 3100
16dpt- pęcherzyk ciążowy
24dpt -❤️
1. USG Prenatalne z Sanco - zdrowa 👧
2. USG Połówkowe ✅
3. USG III trym ✅
2021 r. - córka mój cały Świat -
Dziś beta 15 9 dpt 2 dniowego maluszka:) sam początek więc beta mala ale z tego co pisalyscie to byle by przyrastala ładnie:)
gosia1992, mar2śka, sylwia80, emka29, japonka, mojnick, KaśkaKwa, Asia_88, Paulaa25 lubią tę wiadomość
2015 początek starań, HSG, laparoskopia, jajowody drożne, endo I stopnia, PCOS, kilka cykli stymulowanych, 2017 IUI Białystok Bocian,start nOvum II 2018, IV 2018 ICSI, 22.05.2018 crio- 9dpt beta=15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zuza6 wrote:Dziewczyny mam pytanie co daje histeroskopia diagnostyczna przed ivf... Miałam zamrożoną nadżerkę a teraz mam zalecenie od L. histeroskopia na miesiąc przed rozpoczęciem stymulacji..
No i może zrobią scratching? Zarodki podobno lubią bliznyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2018, 01:38
Zuza6 lubi tę wiadomość
-
Bea77_2 wrote:Dziękuję. Dobre zalecenie. Ja kiedyś paliłam i starania o dziecko były najlepszą motywacją żeby rzucić. A wcześniej długo nie mogłam pozbyć się nałogu.
Bea77_2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZuza6 wrote:Dziewczyny mam pytanie co daje histeroskopia diagnostyczna przed ivf... Miałam zamrożoną nadżerkę a teraz mam zalecenie od L. histeroskopia na miesiąc przed rozpoczęciem stymulacji..
Moze chca wlasnie sprawdzic czy endo jest dobre albo zrobic scratching, czesto ponoc robia przed transferem. Ja mialam w zeszlym tygodniu i usuniecie zrostow bo bylo takie podejrzenie. Dr. Z. kazal robic w tym cyklu przed stymulacja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2018, 09:08
-
Justa86 wrote:Dziś beta 15 9 dpt 2 dniowego maluszka:) sam początek więc beta mala ale z tego co pisalyscie to byle by przyrastala ładnie:)
Pięknie ❤️❤️❤️ Beta niech rośnie, a Ty dbaj o siebie
U mnie wczoraj 10 dpt test nadal negatywny, czekam za wynikami bety.Justa86 lubi tę wiadomość
-
Madagaskar wrote:Kaśka jak test? Mam strasznie słaby zasięg ale cały czas myślami jestem z Toba
Miłego wypoczynku;) ładuj bateryjki przed ivf;) -
nick nieaktualny
-
Bea77_2 wrote:Ja też kończę 41 za kilka miesięcy. I jestem po 4 pełnych procedurach. I nadal walczę. Mąż jest ode mnie kilka lat starszy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjaponka wrote:Dziewczyny, a jak AMH u was?
U mnie dziwna sprawa, od 3 lat AMH okolo 1 (1,08; 0,87; 1,12) w miedzyczasie 4 IUI, raz iVF z tylko 2 komorkami...az tu nagle, wczoraj odbieram wynik i 1,67.
Mam 35 lat...a wlasciwie nieuchronnie zbliza sie 36
Fakt biore teraz duzo q10, wit E, dhea x3 wiec to pewnie to mi sztucznie podrasowalo statystyki, zobaczymy jak po tej procedurzeWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2018, 16:58
-
KaśkaKwa wrote:Tak ja miałam 3 dniowe, ale dwa serduszka.
Jutro 10 dpt zrobię kolejny test i w piątek beta to będzie 11 dpt, żeby mieś pewność i odstawić leki.