X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Nowa na forum :)
Odpowiedz

Nowa na forum :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KAJKA Koleżanka

Wysłany: 7 sierpnia, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Jestem nowa ale sledze was od kilku miesięcy

Od roku staramy się o dziecko .. bez efektu
    Zmieniłam ginekologa miesiąc temu , zaczęłam 1 cykl Aromkiem  jutro monitoring

W lipcu na wizycie ginekolog mnie przebadał powiedział, że szybko zajdę w ciążę
    Miałam mieć 3 stymulacje ale ze względu na zrosty na jajniku podejrzewa niedrożności jajowodu robimy jeden cykl ..

Panicznie boję się badania wpadłam w jakieś opętanie nie wiem co się że mną dzieje
    Płacze dzień w dzień.. mąż pracuje w delegacji bierze sobie wolne na dni plodne
    Teraz też na stymulacje ale ja nie myślę o niczym tylko o ciazy .. wariuje już

Mam prawie 24 lata ..

Czy u kogoś wydarzył się cud ? I w 1 cyklu z aromkiem była ciaza ?

Badania nasienia są ok

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ