X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Nowość ...ovarin dla kobiet z PCOS ktoś stosował??
Odpowiedz

Nowość ...ovarin dla kobiet z PCOS ktoś stosował??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • wyczekujacnamaj Koleżanka

Wysłany: 11 lutego 2016, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ,moze któraś z was miala styczność z ovarinem. Jakie efekty ? Cos sie po nich w jajnikach ruszylo? Bo inofem ktory biore ,za wiele nie wskurał. Jak to nie pomoże to pojdą hormony w ruch..

• Melannia Debiutantka

Wysłany: 18 lutego 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- reklama.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 20 lutego 2016, 14:50

• kookana1987 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja stosuje, jestem juz po 2 opakowaniu...nie wiem czy widze zmiany :/ teraz bedzie pierwszy czysty cykl z ovarinem ( w poprzednim mialam punkcje i transfer ) wiec zobacze jaki dlugi bedzie to cykl :)

(20/10/2013)- naturalnie 6 tyg. [*]
    (21/02/2014)(09/05/2014)(11/01/2015)- inseminacje
    (28/09/2015) - punkcja-brak komórek jajowych
    (18/03/2016) - punkcja (2 blastki 2BB)
    (23/03/2016)(25/05/2016) - transfery :(
    (13/03/2017) - punkcja (6 zarodków 1 klasy)
    (16/03/2017) - transfer 2 zarodkow
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 17:58

• kasjja Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stosowałam, zadziałał :)

zAgatka lubi tę wiadomość

l22nzbmhsqrq54a6.png
    mhsv15nmkhg23r51.png
  • JoanaDarc Koleżanka

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja brałam w poprzednim cyklu ale nie od początku, bo zostało mi jeszcze trochę inofemu, ale widzę już różnice. Owulacja była, co prawda późno bo w 23 dniu. Cykl mi się skrócił, poprzedni 45 ten 36 czyli prawie w normie :) @ nie taka wredna jak wcześniej, zero plamień przed i po. Nie wiem czy to zasługa ovarinu ale póki co jestem zadowolona.

zAgatka lubi tę wiadomość

• Asia08 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też zalecił mój gin jako nowość na rynku. Zaczynam brać drugie opakowanie i wydaje mi się, że w połączeniu z innymi lekami coś tam zadziałał. Przynajmniej chcę w to wierzyć. :)

"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
    mhsvqps6knsjrcis.png
    06.04.2016 I iui :( 14.05.2016 II iui :( 21.06.2016 III iui :(
  • KarenMillen Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam PCOS ale za to problemy hormonalne. Ovarin biorę już pół roku. Różnic nie widzę, ciąży jak nie było tak nie ma. Z tym że ja od początku miałam cykle owulacyjne. Z drugiej strony to żaden specjalistyczny lek a bardziej bogaty suplement diety więc ni wiem, czy powinnyśmy pokładać w nim aż takie nadzieje...

Ovarin biorę dwa razy dziennie. Czy Wy też takie dawki przyjmujecie?

3cxdo4w.png
    <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 17:59

• Myszka92 Koleżanka

Wysłany: 14 maja 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja biore ovarin już trzy miesiące , cykle i tak mam stymulowane wiec nie wiem jak działa na wyregulowanie ale mimo brania ovarinu ciąży jak narzie niestety brak... ;(

eiktqqmzikxo0dgo.png
  • Angela* Autorytet

Wysłany: 15 maja 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie ,ovarin biore juz 4miesiac i nadal ciazy brak , cykle mam rozjechane raz 34 raz 40 wiec cudów nie zdzialal
    I tez biore 2tabl dziennie rano i wieczorem: )

BitterSweetSymphony lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ