objawy po progesteronie (luteine, duphaston)
-
Karolka94 wrote:Jakie macie objawy po braniu luteiny albo duphastonu? są one podobne do PMS? od ovulacji biorę dopochwowo 200 luteiny, mam objawy: ból piersi i uczucie w podbrzuszu jakby coś mnie ciągnęło. Wariuje już.. dopiero 9 dpo
Ja po luteinie miałam skurcze w podbrzuszu, codzienne bóle głowy, zalewały mnie poty. Z dnia na dzień czułam się gorzej. A po duphastonie okropny ból głowy. Dopiero po utrogestanie dopochwowym wszystko przeszło. Skonsultuj to z lekarzem powinien Ci zmienić leki -
Naadziejaa wrote:Ja po luteinie miałam skurcze w podbrzuszu, codzienne bóle głowy, zalewały mnie poty. Z dnia na dzień czułam się gorzej. A po duphastonie okropny ból głowy. Dopiero po utrogestanie dopochwowym wszystko przeszło. Skonsultuj to z lekarzem powinien Ci zmienić leki
Dziękuję za odpowiedź. Ja oczywiście żyję nadzieją, że to są objawy wczesnej ciąży -
Karolka94 wrote:Dziękuję za odpowiedź. Ja oczywiście żyję nadzieją, że to są objawy wczesnej ciąży
Tego Ci życzę 🥰
Moje objawy ciążowe na samym początku to straszna senność, ból podbrzusza jak na miesiaczke i jak nigdy ból piersi a wręcz bym powiedziała sutkow. -