X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Odczyn leukocytarny.
Odpowiedz

Odczyn leukocytarny.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ańdźka Przyjaciółka

Wysłany: 13 listopada 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, mam pytanie. Odebrałam dzisiaj wyniki cytologii. Na szczęście wyszła I grupa, ale w uwagach zaniepokoił mnie zapis: "Odczyn leukocytarny. Obfity śluz w okolicy ujścia". Ginekolog powiedziała, że wyniki są super, ale weszłam do niej tylko na chwilę żeby zerknęła czy wszystko oki i nawet nie widziałam opisu. Dopiero teraz to przeczytałam i nie daje mi to spokoju. Czy któraś z Was tak miała? Doszukałam się w internecie, że odczyn leukocytarny t\może być spowodowany stanem zapalnym. Jeżeli tak, to ginekolog powinna mi coś o tym wspomnieć i skoro staram się o dziecko, to może coś przepisać na ten stan zapalny :(

oar89n7365w282rm.png
    8p3odqk3z3anr6pg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ