X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Oddam za darmo Rekovelle i Orgalutran, Warszawa
Odpowiedz

Oddam za darmo Rekovelle i Orgalutran, Warszawa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2022, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, mam do oddania za darmo dwa leki ze stymulacji in-vitro:
    - Rekovelle 12mikrogramów/0,36 ml - nowe opakowanie, trzymany cały czas w lodówce, oryginalnie zamknięte pudełko, data ważności: 04.2024
    - Orgalutran 0,25 mg/0,5ml, 1 ampułko-strzykawka, nowe opakowanie, oryginalnie zamknięte pudełko, data ważności: 03.2024

Może akurat ktoś potrzebuje <3

Odbiór w Warszawie, Plac Teatralny

Kasia_z_Włoch lubi tę wiadomość

• Kasia_z_Włoch Znajoma

Wysłany: 19 września 2022, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bardzo chętnie oba leki. Jak się mogę skontaktować?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2022, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa, nie pojawiły mi się żadne powiadomienia .. :( jeśli to aktualne pisz do mnie na maila -> [email protected]

Kasia_z_Włoch lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ