X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Odsprzedam leki po stymulacji
Odpowiedz

Odsprzedam leki po stymulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anna904 Koleżanka

Wysłany: 1 września 2021, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zostało mi dużo leków po stymulacjach z datą ważności do 2023 roku.
    Odsprzedam
    Prolutex 25mg - 1 opakowanie 90 zł ( 10 opakowań)
    Mensinorm 150 jm - 1 ampułka 90 zł ( 10 opakowań)
    Pergoveris 150/75 - 1 ampułka 100 zł ( 5 opakowań)
    Utrogestan 200mg - 40 zł 1 opakowanie (12 opakowań)

Zainteresowanych zapraszam do kontakt przez meila
    [email protected]

Leki są nowe, w zamkniętych opakowaniach.
    Wysyłam za pobraniem ze sprawdzeniem zawartości przed zapłatą. koszt przesyłki 30 zł.

• nuurra Przyjaciółka

Wysłany: 2 września 2021, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna904 wrote:
    Zostało mi dużo leków po stymulacjach z datą ważności do 2023 roku.
    Odsprzedam
    Prolutex 25mg - 1 opakowanie 90 zł ( 10 opakowań)
    Mensinorm 150 jm - 1 ampułka 90 zł ( 10 opakowań)
    Pergoveris 150/75 - 1 ampułka 100 zł ( 5 opakowań)
    Utrogestan 200mg - 40 zł 1 opakowanie (12 opakowań)

Zainteresowanych zapraszam do kontakt przez meila
    [email protected]

Leki są nowe, w zamkniętych opakowaniach.
    Wysyłam za pobraniem ze sprawdzeniem zawartości przed zapłatą. koszt przesyłki 30 zł.
    strasznie dużo masz tych leków, taka droga przesyłka...... i mało Twoich postów na forum tylko ten jeden..........sorki ale jakoś Ci nie ufam.....

• Anna904 Koleżanka

Wysłany: 3 września 2021, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Jestem po Wielu procedurach, stad takie ilości leków. Proszę zapytać się na poczcie ile kosztuje przesyłka za pobraniem z możliwością sprawdzenia zawartości przed zapłata, zanim się Pani wypowie na temat drogiej przesyłki. Wysyłam leki taka przesyłka, dla bezpieczeństwa kupującego, ponieważ jeśli cokolwiek by się nie zgadzało to ma Pani prawo nie zapłacić i nie odebrać przesyłki. Jestem na tym forum od niedawna ponieważ chciałam pomoc komuś i zaoferować taniej leki, które w rzeczywistości sa bardzo kosztowane. Pozdrawiam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ