X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Odsprzedam leki po stymulacji
Odpowiedz

Odsprzedam leki po stymulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anna904 Koleżanka

Wysłany: 1 września 2021, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zostało mi dużo leków po stymulacjach z datą ważności do 2023 roku.
    Odsprzedam
    Prolutex 25mg - 1 opakowanie 90 zł ( 10 opakowań)
    Mensinorm 150 jm - 1 ampułka 90 zł ( 10 opakowań)
    Pergoveris 150/75 - 1 ampułka 100 zł ( 5 opakowań)
    Utrogestan 200mg - 40 zł 1 opakowanie (12 opakowań)

Zainteresowanych zapraszam do kontakt przez meila
    [email protected]

Leki są nowe, w zamkniętych opakowaniach.
    Wysyłam za pobraniem ze sprawdzeniem zawartości przed zapłatą. koszt przesyłki 30 zł.

• nuurra Przyjaciółka

Wysłany: 2 września 2021, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna904 wrote:
    Zostało mi dużo leków po stymulacjach z datą ważności do 2023 roku.
    Odsprzedam
    Prolutex 25mg - 1 opakowanie 90 zł ( 10 opakowań)
    Mensinorm 150 jm - 1 ampułka 90 zł ( 10 opakowań)
    Pergoveris 150/75 - 1 ampułka 100 zł ( 5 opakowań)
    Utrogestan 200mg - 40 zł 1 opakowanie (12 opakowań)

Zainteresowanych zapraszam do kontakt przez meila
    [email protected]

Leki są nowe, w zamkniętych opakowaniach.
    Wysyłam za pobraniem ze sprawdzeniem zawartości przed zapłatą. koszt przesyłki 30 zł.
    strasznie dużo masz tych leków, taka droga przesyłka...... i mało Twoich postów na forum tylko ten jeden..........sorki ale jakoś Ci nie ufam.....

• Anna904 Koleżanka

Wysłany: 3 września 2021, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Jestem po Wielu procedurach, stad takie ilości leków. Proszę zapytać się na poczcie ile kosztuje przesyłka za pobraniem z możliwością sprawdzenia zawartości przed zapłata, zanim się Pani wypowie na temat drogiej przesyłki. Wysyłam leki taka przesyłka, dla bezpieczeństwa kupującego, ponieważ jeśli cokolwiek by się nie zgadzało to ma Pani prawo nie zapłacić i nie odebrać przesyłki. Jestem na tym forum od niedawna ponieważ chciałam pomoc komuś i zaoferować taniej leki, które w rzeczywistości sa bardzo kosztowane. Pozdrawiam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ