X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Okno implantacyjne
Odpowiedz

Okno implantacyjne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • -karola12- Koleżanka

Wysłany: 14 września 2019, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomóżcie.. czy zarodek trzydniowy w cyklu sztucznym podaje się zawsze trzeciego dnia brania progesteronu? A pieciodniowy w piątym dniu? jestem po pierwszym transferze zakończonym ciąża biochemiczna. Wiem, że są różne przyczyny niepowodzenia. Ale męczy mnie kwestia, że moja pieciodniowa blastocysta została podana w 6 dniu brania duphastonu i luteiny bo piąty dzień wypadl w niedzielę kiedy klinika jest zamknięta. Czy to mogło mieć znaczenie, że beta późno i słabo przyrastala? Czytałam o oknie implantacyjnym. Ze endometrium musi być zsynchronizowane z rozwojem zarodka. Napiszcie proszę w jakich dniach u Was były podawane zarodki.

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 15 września 2019, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Crio blastocyty w 6dniu brania prg jest blizszy naturze, tak jak 4dzien przy 3dniowcu.
    Pierwszy dzien prg to tak naprawde dzień 0, ktory ma symulowac dzien owulacji.

AgnieszkaH lubi tę wiadomość

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤
    Matylda 🩷11.08.2022
  • -karola12- Koleżanka

Wysłany: 15 września 2019, 00:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za odpowiedź. Czyli przyczyna była inna. Może drugi transfer będzie szczęśliwy..

• Kaczka Ekspertka

Wysłany: 12 października 2021, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam czy ktoś robił badanie dotyczące kiedy dokładnie jest okno implantacyjne ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ