X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Okres po nieudanym invitro
Odpowiedz

Okres po nieudanym invitro

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • EMKA1234567 Debiutantka

Wysłany: 19 grudnia 2024, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    We wrześniu miała nieudaną próbę Invitro i od tego momentu mam strasznie nieregularne cykle, po około 40 dniach, czy to normalne? Wcześniej cykle zawsze były regularne, martwi mnie to troche:(

• Muczylando Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2024, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EMKA1234567 wrote:
    Hej,
    We wrześniu miała nieudaną próbę Invitro i od tego momentu mam strasznie nieregularne cykle, po około 40 dniach, czy to normalne? Wcześniej cykle zawsze były regularne, martwi mnie to troche:(

Invitro to burza hormonów, jajniki dostają wycisk, wszystko może się rozregulować, chodzisz na USG kontrolować owulacje?

👩94👦87. Starania od 2018, klinika od 2024
    🍀I procedura:
    🐮07/04 - punkcja, 5❄️
    ❌07/31 - I FET (cykl sztuczny, EG) cb 4+3
    ❌09/04 - II FET (cykl sztuczny, EG)
    ❌10/30 - III FET (cykl sztuczny, EG, encorton, acard, neoparin) cb 4+2
    ❌12/04 - IV FET (cykl sztuczny, EG, AH, encorton, acard, neoparin, accofil wlew + zastrzyki)
    2025:
    ❌01/08 - V FET (cykl sztuczny, EG, encorton, acard, neoparin, accofil) cb 5+0
    ❌02/03 - histeroskopia i biopsja, CD138+++ >10/10,
    🍀II procedura:
    🐮03/13 punkcja, 4❄️
    ❌04/14 biopsja kontrolna, CD138++5-10/10, CD56 <5%🆗

❌KIR: Bx ➕2DS2

PAI-1, mthfr - homo
    ❌Tężyczka
    ❌Niedoczynność tarczycy
    Kariotypy, cytokiny, immunofenotyp, ana2, asa 🆗
    AMH 2.6-3.6 🆗

"Odwaga bycia nielubianym to odwaga bycia wolnym."
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ