X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Okres po nieudanym invitro
Odpowiedz

Okres po nieudanym invitro

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • EMKA1234567 Nowa

Wysłany: 19 grudnia, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    We wrześniu miała nieudaną próbę Invitro i od tego momentu mam strasznie nieregularne cykle, po około 40 dniach, czy to normalne? Wcześniej cykle zawsze były regularne, martwi mnie to troche:(

• Muczylando Autorytet

Wysłany: 19 grudnia, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EMKA1234567 wrote:
    Hej,
    We wrześniu miała nieudaną próbę Invitro i od tego momentu mam strasznie nieregularne cykle, po około 40 dniach, czy to normalne? Wcześniej cykle zawsze były regularne, martwi mnie to troche:(

Invitro to burza hormonów, jajniki dostają wycisk, wszystko może się rozregulować, chodzisz na USG kontrolować owulacje?

Starania od 2018
    Klinika od 2024
    I procedura:
    07/04 - punkcja, 5 blastocyst ❄️
    ❌07/31 - I FET (cykl sztuczny, EG) 9 dpt ⏸️, hcg 12dpt 14, cb 4+3
    ❌09/04 - II FET (cykl sztuczny, EG), 6 dpt ⏸️, hcg 7dpt 1,6
    ❌10/30 - III FET (cykl sztuczny, EG, encorton, acard, neoparin), 6 dpt ⏸️, hcg 9dpt 6,1, cb 4+2
    ❌12/04 - IV FET (cykl sztuczny, EG, AH, encorton, acard, neoparin, accofil wlew + zastrzyki), hcg 8dpt 2

❌KIR: Bx
    + 2DS2
    - 2DS1, 2DS3, 2DS5, 3DS1
    HLA-C C1/C2 oboje

PAI-1 homo
    mthfr homo
    IO? Hiperinsulinemia?
    Kariotypy, cytokiny, immunofenotyp 🆗

"Tylko spokój może nas uratować"
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ