X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Orgametril podpowiedź
Odpowiedz

Orgametril podpowiedź

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Katiexx Koleżanka

Wysłany: 2 lutego 2022, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam od 18 cyklu brałam orgametril przez 10 dni.. Jestem już 6 dni po odstawieniu i przez jeden dzień na papierze miałam brązowe coś ale nic do tej pory nie poleciało.. Zaszedł ktoś w ciążę? Kiedy miałyście okres po odstawieniu?

katie
  • Sylza Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2022, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja miałam po tym leku Po 6 dniach krwawienie, myślałam ze to okres bo wyglądał i trwał dokładnie tyle ile powinien. Zrobiłam badania FSH LH ESTRADIOL I PROGESTERON i wyniki wyszły kosmiczne. 2 tyg później dostałam znowu krwawienia i to dopiero było to docelowe :) tak wiec myśle ze musisz jeszcze trochę poczekać i samo przyjdzie. Nie stresuj się, tym tez się to wywołuje :)

Katiexx lubi tę wiadomość

’94
    04.2021 - początek starań
    Endometrioza (endoskopia torbieli 15.12.2020 oba jajniki)

❌AMH 0.34 (lipiec’21 synevo)
    🏥Salve Łódź
    ❌AMH 0.44 (wrzesień 21dc diag)
    ⬇️AMH 0.16 (listopad 3dc diag)
    ⬇️AMH 0.078 (luty’22 14dc diag)
    12.2021 ✖️Krótki protokół - dwa zdegenerowane pecherzyki, nie doszło do punkcji
    🏥KrakOvi
    ⬆️AMH 0.59 ( luty’22 robione na miejscu)
    3.2022 Długi protokół - 7 pęcherzyków ->2 komórki🥚🥚->1 zarodek🍀 -> beta 0 😥
    5.2022 długi protokół - 9 pęcherzyków -> 1 komórka (reszta niedojrzałe)-> zero zarodków 😓
    🏥 Eurofertil Ostrava
    6.2022
    1️⃣Mini stymulacja - 6 pęcherzyków->2 komórki -> 2 zarodki 🍀🍀-> ❄️
    2️⃣ Mini stymulacja - 3 pecherzyki -> 3 komórki(jedna niedojrzała)-> 🍀🍀->❄️❄️
    👨‍⚕️Paśnik -> wysokie NK, brak kilku Kir implantacyjnych (intralipid, encorton)

Transfer 7.09.2022🤞 beta 0
    Transfer 12.10.2022
    5dpt 19.2 🙏 7dpt 67.8🥹 9dpt 263🥰
  • Katiexx Koleżanka

Wysłany: 5 lutego 2022, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miał ktoś po orgametrilu skąpa miesiączkę..? Mam drugi dzień a ledwo co. Do tego jajnik mnie boli

katie
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ