X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ovitrelle 2 dni szybciej
Odpowiedz

Ovitrelle 2 dni szybciej

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • viosna Nowa

Wysłany: 5 grudnia 2017, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,mam pytanie. Przeszłam internet i nie znalazłam odpowiedzi. Dodam, że jestem po 3 nieudanych IUI nasieniem dawcy. Cykle kiedyś 30,31 po stymulacjach clo,fostimon zeszły do 27 dni.Otóż zawsze pregnyl miałam podawany 11 dc i insemka odbywała się 13 dc. Tym razem mój gin odwalił numer i podał mi ovitrelle 9 dnia i inse była 11 dc. Uznał, że pęcherzyki są gotowe. Moje pytanie brzmi czy to rozleguluje mi cykl i skróci go o kolejne dwa dni skoro wywołanie owulacji było dwa dni szybciej niż zwykle ? Dzięki z góry za odpowiedzi :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ