X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ovitrelle- komu pomógł?
Odpowiedz

Ovitrelle- komu pomógł?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • takczynie Przyjaciółka

Wysłany: 14 lutego 2020, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) która z Was ma problem z niepekającymi pecherzykami i stosuje ovitrelle? U mnie kolejny cykl z ovitrelle, 2 dni po zastrzyku rozciągliwy śluz a 3 dni po mocne krwawienie. Czy któraś Was też tak miała? Udało się po ovitrelle? Dodam, że mam torbiel endometrialna ( laparoskopia na czerwiec) i wolałabym ( tak jak i lekarz) żeby pojawiła się ciąża zamiast zabiegu. Jakie macie doświadczenia z ovitrelle?

• takczynie Przyjaciółka

Wysłany: 14 lutego 2020, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

• Martoszka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2020, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może właśnie torbiel uniemożliwia zajście w ciążę.
    Dzięki laparoskopii może uda się sprawdzić czy wszystko inne jest ok.

M&M
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ